• Ruim assortiment
  • Innovatief
  • Snelle levering
035 541 80 94
Er is iets nieuws op de markt: tattoo papier van Forever! Gepersonaliseerde tijdelijke tattoos zijn de perfecte uitbreiding van je assortiment. Want je hebt geen speciale apparatuur nodig en je kunt je creativiteit onbeperkt de vrije loop laten.
Epson heeft een nieuwe sublimatie printer gelanceerd: De SureColor SC-F500. Met deze printer maak je met gemak en in hoog tempo afdrukken van hoge kwaliteit voor verschillende toepassingen.
Om je huid goed te beschermen tegen schadelijke uv stralen, draag je het beste kleding met een beschermingsfactor zoals Solar shirts van Vapor. En een leuke bijkomstigheid is: deze zijn geschikt voor sublimatie!
De grootformaat printer Epson SureColor SC-F6200 is een professionele, digitale rol-naar-rol sublimatieprinter. Hiermee print je met gemak grote hoogwaardige ontwerpen voor bijvoorbeeld textieldruk en promotiemateriaal. In dit artikel lees je welke van de twee varianten van deze printer het beste past bij jouw productie.
Met de Pro-printerserie van OKI kun je naast de standaard CMYK-kleuren ook wit printen. Hierdoor kun je nu opvallende ontwerpen bedrukken op werkelijk elk gewenst kleurproduct. Zelfs op zwart! Ontdek in dit artikel de ongekende mogelijkheden die OKI Pro je biedt en hoe je van de tijdelijke korting profiteert.
Dit is niet het standaard bosje bloemen of doosje met bonbons voor Valentijnsdag. Dit is iets unieks, zodat je ervoor kunt zorgen dat je klant verlangt naar meer … Daarom vind je op deze pagina handige tips en inspiratie om je klant te inspireren met unieke valentijnscadeaus. Alles zodat je klant diens partner, familie of vrienden met iets moois kan verrassen.
Voordat je het weet is er weer een heel jaar voorbij! De jaarwisseling is dan ook het moment om terug te blikken en vooruit te kijken.
Welkom op de gloednieuwe, verbeterde website van Technotape. Zoals het je misschien al is opgevallen, hebben we het in een fris jasje gestoken. Maar we hebben natuurlijk nog veel meer gedaan. Deze website is eenvoudiger én overzichtelijker zodat je snel en prettig kunt werken. Hieronder lees je een paar voorbeelden.