• Ruim assortiment
  • Innovatief
  • Snelle levering
035 541 80 94
Spaar je punten bij Technotape, dan is de afgelopen tijd je puntensaldo gelijk gebleven. Dit kwam door het lanceren van onze nieuwe website. Hierover hebben we je destijds geïnformeerd via e-mail. Maar … we hebben nu goed nieuws!
Met de Pro-printerserie van OKI kun je naast de standaard CMYK-kleuren ook wit printen. Hierdoor kun je nu opvallende ontwerpen bedrukken op werkelijk elk gewenst kleurproduct. Zelfs op zwart! Ontdek in dit artikel de ongekende mogelijkheden die OKI Pro je biedt en hoe je van de tijdelijke korting profiteert.
Dit is niet het standaard bosje bloemen of doosje met bonbons voor Valentijnsdag. Dit is iets unieks, zodat je ervoor kunt zorgen dat je klant verlangt naar meer … Daarom vind je op deze pagina handige tips en inspiratie om je klant te inspireren met unieke valentijnscadeaus. Alles zodat je klant diens partner, familie of vrienden met iets moois kan verrassen.
Voordat je het weet is er weer een heel jaar voorbij! De jaarwisseling is dan ook het moment om terug te blikken en vooruit te kijken.
Welkom op de gloednieuwe, verbeterde website van Technotape. Zoals het je misschien al is opgevallen, hebben we het in een fris jasje gestoken. Maar we hebben natuurlijk nog veel meer gedaan. Deze website is eenvoudiger én overzichtelijker zodat je snel en prettig kunt werken. Hieronder lees je een paar voorbeelden.