Technotape's Blog voor Inspiratie, Sublimatie Nieuws en Nieuwe Producten

Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je volgende kerstcadeau, op zoek bent naar perfecte knutselideeën voor Moederdag, of up-to-date wilt blijven met de nieuwste producten en nieuws in de wereld van sublimatie, je bent hier aan het juiste adres. Volg onze blog voor creatieve ideeën en informatie, zodat je goed voorbereid bent voor elke feestdag of speciale gelegenheid, van Pasen tot Thanksgiving en meer.

Filter
Blog 5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

Het is weer bijna zover - Koningsdag komt eraan en Nederland maakt zich klaar voor een dag vol feestelijkheden ter ere van Koning Willem-Alexander. Als bedrijf is dit het perfecte moment om je assortiment aan te vullen met unieke en op maat gemaakte Koningsdagartikelen. In deze blog verkennen we enkele creatieve ideeën om je sublimatie artikelen te transformeren in feestelijke en koninklijke meesterwerken. Laten we samen ontdekken hoe je je klanten kunt betoveren met onze Koningsdagcollectie.

Banner Back to School Essentials: Discover Must-Have Supplies in Our Back-to-School Collection

Laat je Inspireren voor jouw Sublimatie Back to School Collectie

Maak je klaar voor het nieuwe schooljaar door creativiteit en personalisatie toe te voegen aan elke student zijn ervaring. Ontdek ons diverse assortiment aan sublimatie accessoires, ontworpen om schoolbenodigdheden naar een hoger niveau te tillen en elk moment onvergetelijk te maken.

Blog Banner Top 5 Sublimation Blanks for Easter: What's Trending in 2024?

Top 5 Sublimatie Artikelen voor Pasen: Wat is Trendy in 2024?

Naarmate Pasen 2024 nadert, zijn bedrijven erop gebrand producten aan te bieden die niet alleen aansluiten bij de feestelijke sfeer, maar ook een persoonlijke touch geven. Sublimatiedruk staat voorop in deze trend en maakt hoogwaardige, aanpasbare geschenken mogelijk die aan individuele voorkeuren voldoen. In deze blog een uitgebreide blik op de top vijf sublimatie blanks voor Pasen, elk met unieke mogelijkheden voor personalisatie.

Banner Fespa 2024 is happening! - Let's Grow Together

Fespa 2024 komt eraan! - Let's Grow Together

We nodigen je uit voor de aankomende Fespa Global Print Expo in onze hoofdstad, Amsterdam. Kom langs bij onze stand en ontdek de nieuwste revolutionaire sublimatie innovatie van Technotape, de in-huis ontworpen 3D PRO Vacuüm Sublimatie Oven!

Banner Father's Day Sublimation Gift Ideas for Every Type of Dad

Sublimatie Cadeau Ideeën voor Elk Type Vader

Vaderdag is slechts een paar maanden van ons verwijderd, en het is tijd om onze waardering te tonen voor de ongelooflijke vaders in ons leven. Maar het vinden van het perfecte Vaderdagcadeau kan een uitdaging zijn. Daarom zijn gepersonaliseerde sublimatiecadeaus zo'n uitkomst! In deze blogpost hebben we een lijst samengesteld met attente sublimatiecadeau-ideeën, elk aangepast aan een specifiek type vader. Of je vader nu een sportliefhebber is, een techneut, een avonturier in de buitenlucht, een fijnproever of een doe-het-zelver, wij hebben unieke en gepersonaliseerde suggesties die zijn dag echt bijzonder zullen maken.

Blog Banner Spring 2024 5 Inspiration Spring Designs Ideas to Print on your Sublimation Products

5 Inspirerende Lente Ontwerpidëeën om te Printen op je Sublimatieproducten

De lente is een seizoen van vernieuwing en groei, en wat is een betere manier om dit te omarmen dan door frisse en levendige ontwerpen toe te voegen aan je sublimatieproducten? Of je nu actief bent in de kleding-, interieurdecoratie- of accessoirebranche, hier zijn enkele creatieve ontwerpidëeën die de essentie van de lente vastleggen.

Blog Banner Mother's Day 2024

5 Redenen Waarom Moeders Houden van Gepersonaliseerde Geschenken

Mama's hebben een speciaal plekje in ons hart, en het vinden van het perfecte cadeau om onze liefde en waardering uit te drukken kan een leuke maar uitdagende taak zijn. Daar komen gepersonaliseerde sublimatiegeschenken om de hoek kijken. Deze op maat gemaakte creaties hebben een unieke charme die diep resoneert bij moeders. Hier zijn vijf overtuigende redenen waarom moeders dol zijn op het ontvangen van gepersonaliseerde sublimatiegeschenken:

Banner Blog Valentine Surprise with Valentine's: Sublimation Ideas for Romantic Gifts

Verrassen met Valentijn: Sublimatie Ideeën voor Romantische Geschenken

Valentijnsdag is de perfecte tijd om geliefden te verrassen met iets unieks en persoonlijks. Hieronder vind je inspirerende sublimatie ideeën die jouw productaanbod voor deze romantische gelegenheid zullen verruimen.

Happy Holidays! Have a Cup of Cheer

Fijne Feestdagen - Have a Cup of Cheer!

Nu het jaar ten einde loopt, kunnen we niet anders dan terugkijken op de prachtige wereld van sublimatie die we samen hebben gedeeld. Jouw keuze om Technotape DE bestemming voor sublimatie te maken, heeft onze koude winterdagen opgefleurd, en we zijn oprecht dankbaar. Proost!

Winter Creativity with Sublimation: From Stacked Mugs to Personalized Baking and Cooking Items!

Winterse Creativiteit met Sublimatie: Van Gestapelde Mokken tot Gepersonaliseerde Bak- en Kookartikelen!

We verwelkomen de winterperiode met een dosis creativiteit en warmte. Duik in onze winterse sublimatiecollectie, waar je items vindt die perfect zijn voor bijzondere momenten en gezelligheid. Of je nu kiest voor gestapelde mokken of gepersonaliseerde bak- en kookartikelen, ervaar zelf hoe sublimatie een vleugje magie toevoegt aan de winterse sfeer.

Krimpfolie en Sublimatie: Een Perfecte Match!

Krimpfolie en Sublimatie: Een Perfecte Match!

Sublimatie is een populaire techniek om afbeeldingen en ontwerpen op verschillende materialen te bedrukken. Een interessante toevoeging aan deze techniek is het gebruik van krimpfolie. Krimpfolie kan in combinatie het gebruik van een oven het sublimatieproces naar een hoger niveau tillen, resulterend in kleurrijke en duurzame creaties. In deze blog ontdek je alles wat je moet weten over het gebruik van krimpfolie bij sublimatie.

Blog 12 Persoonlijk Sinterklaas Cadeau Ideeën van Populaire Sublimatie Artikelen

12 Persoonlijk Sinterklaas Cadeau Ideeën van Populaire Sublimatie Artikelen

Op zaterdag 18 november is het weer zover: Sinterklaas en zijn pieten zetten voet op Nederlandse bodem. Dit is hét moment om jouw assortiment voor Sinterklaas compleet te hebben. Met een persoonlijk cadeau tover je al snel een glimlach op de gezichten van zowel kinderen, volwassenen als zelfs viervoeters. Laat je inspireren door onze 12 cadeau-ideeën voor 5 december.

Maak je kerst dit jaar nog vrolijker met onze foto sublimatie producten!

Maak je kerst dit jaar nog vrolijker met onze foto sublimatie producten!

Hallo daar! Begin je inmiddels de Kerstkoorts al te merken? Wacht niet langer met het aanvullen van je assortiment! Hieronder vermelden we alles wat je nodig hebt voor een merry, merry Christmas!

World Animal Day Blog Sublimation Products For Pets

Dierendag: Pimp de Spullen van mijn Huisdier!

"Woef! Miauw!" – Dat zijn de enthousiaste geluiden van een trouwe viervoeter die een persoonlijke verrassing heeft ontvangen. Vandaag is het Wereld Dierendag, de perfecte gelegenheid om onze geliefde huisdieren in het zonnetje te zetten. Het volstaat niet langer met slechts een extra snoepje of een dubbel gevulde voederbak. Dit jaar is het tijd om een persoonlijke touch toe te voegen aan je Dierendagcadeau. Waarom niet je sublimatie-assortiment uitbreiden met speciale items voor huisdieren?

De voordelen van de desktop sublimatieprinters van Sawgrass en de large format printers van Epson – Welke is de beste keuze voor jouw bedrijf?

De voordelen van de desktop sublimatieprinters van Sawgrass en de large format printers van Epson – Welke is de beste keuze voor jouw bedrijf?

In de wereld van printen en personalisatie heeft sublimatie printen de afgelopen jaren veel aandacht gekregen. Met de opkomst van desktop sublimatieprinters kun je als zowel hobbyist als professional op een gemakkelijke en betaalbare manier verbluffende afdrukken maken.

Summer 2023 Blog Sublimation Blanks

9 Sublimatie producten om de zomer te vieren!

De zomer staat voor de deur! Dat betekent: lekker naar buiten! Technotape heeft voor jou de perfecte essentials om de zomer door te komen. Het beste is dat je al deze sublimatieproducten een eigen design kan geven om nog meer te shinen deze zomer!

6 Sublimatie items om in stijl Back2School te gaan!

6 Sublimatie items om in stijl Back2School te gaan!

Ontdek onze fantastische Back2School producten, perfect om het nieuwe schooljaar met stijl en functionaliteit te beginnen! Bij Technotape hebben we een breed scala aan sublimatie-artikelen die je zullen helpen om je schooltijd nog leuker en georganiseerder te maken. Het beste van alles is dat al onze producten kunnen worden gepersonaliseerd door middel van sublimatie, waardoor je ze kunt aanpassen aan je eigen unieke stijl en voorkeuren.

Creëer je eigen Halloween-producten met de sublimatietechniek van Technotape!

Creëer je eigen Halloween-producten met de sublimatietechniek van Technotape!

‘Trick or treat!’ Halloween staat weer voor de deur! Heb jij je Halloween decoraties al in huis? Dit jaar creëer je met de sublimatietechniek van Technotape de leukste Halloweenproducten om jouw huis in helemaal in de sfeer van het seizoen te krijgen! Lees hieronder onze tips om de meest creatieve Halloweenproducten te maken!

Hoe kies je het juiste sublimatiepapier?

Hoe kies je het juiste sublimatiepapier?

Sublimation is a printing technique that produces the most beautiful photorealistic prints, full color! The high printing quality offers vibrant colors and sharp details. Furthermore, sublimation has the advantage that the ink penetrates the fibers of the substrate, making the print durable and washable.

10 Sublimatie artikelen om Maxima(al) te stralen tijdens Koningsdag

10 Sublimatie artikelen om Maxima(al) te stralen tijdens Koningsdag

Op 27 april vieren wij Koningsdag, een nationale feestdag ter ere van de verjaardag van Koning Willem-Alexander. Het is een dag vol feestelijkheden, muziek, optochten en oranjegekleurde straten. Of je nu van plan bent om deel te nemen aan een van de vele festiviteiten of gewoon thuis van een vrije dag wilt genieten, onze sublimatieproducten kunnen je helpen om helemaal in de feeststemming te komen.

Mix & match hoogwaardige ChromaLuxe fotopanelen voor aan de muur

Mix & match hoogwaardige ChromaLuxe fotopanelen voor aan de muur

Mooie wanddecoratie maakt een ruimte helemaal af. Vooral als je kiest voor gepersonaliseerde wandpanelen. Maar je hebt zó veel opties … In deze blog lees je over de verschillende wandpanelen van ChromaLuxe, en per ruimte welk type paneel het beste tot zijn recht komt. 

Vier de eerste heilige communie met persoonlijke sublimatiegeschenken van Technotape!

Vier de eerste heilige communie met persoonlijke sublimatiegeschenken van Technotape!

De lente staat voor de deur en dat betekent ook dat de kerken zich weer vullen met nieuwe communicanten! Grote kans dat een van jouw kleine familieleden ook aan de beurt is en dat betekent dat het tijd is voor een goed cadeau! Wat is een beter dan het maken van een persoonlijk geschenk? Met de sublimatie fotoproducten van Technotape maken we precies dát supermakkelijk voor jou! Hier zijn wat ideeën op een rij!

Verras je vader met persoonlijk geprinte cadeaus op Vaderdag

Verras je vader met persoonlijk geprinte cadeaus op Vaderdag

18 juni is alweer Vaderdag en dat is een perfecte kans om je vader eens flink te verwennen! Ga jij dit jaar wéér voor een nieuw koffiezetapparaat of ga je een niveau omhoog met te gekke producten die je doormiddel van sublimatie persoonlijk kan worden beschreven? Volgens ons niet zo’n waarschijnlijke keuze! Hier hebben we een aantal leuke ideeën voor je opgesomt:

Maak Moederdag extra persoonlijk met Technotape ’s sublimatie fotoproducten!

Maak Moederdag extra persoonlijk met Technotape ’s sublimatie fotoproducten!

Zondag 14 mei is het weer Moederdag! Hoe ga jij jouw moeder verwennen? Maak de dag extra speciaal door je moeder niet zomaar iets uit de winkel, maar gepersonaliseerde cadeaus te geven!

Wil je niks missen?

Blijf op de hoogte van het van laatste ontwikkelingen in de branche, de nieuwste sublimatie producten, aantrekkelijke acties & kortingen en laat je inspireren!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Privacy *