Sublimatie Kleding & Textiel

Handdoeken

Kussens

Keuken textiel

T-Shirts

Tassen

Meer druk benodigdheden nodig?

Sublimatie Printer

Sublimatie papier

Transferpersen

Accessoires

Blog 5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

Het is weer bijna zover - Koningsdag komt eraan en Nederland maakt zich klaar voor een dag vol feestelijkheden ter ere van Koning Willem-Alexander. Als bedrijf is dit het perfecte moment om je assortiment aan te vullen met unieke en op maat gemaakte Koningsdagartikelen. In deze blog verkennen we enkele creatieve ideeën om je sublimatie artikelen te transformeren in feestelijke en koninklijke meesterwerken. Laten we samen ontdekken hoe je je klanten kunt betoveren met onze Koningsdagcollectie.

Een kijkje in onze brede collectie van kleding en textiel

Onze t-shirts, sokken, slippers, kinderkleding, keukentextiel en tassen zijn perfect voor de creatieveling die er altijd goed uit wil zien. Door je eigen designs op kleren en accessoires te sublimatie printen, kan jij stijlvol rondlopen! Onze bestseller tote bag is perfect! Zoals andere van onze producten, is hij gemaakt van polylinnen, wat een stijlvolle rustieke en natuurlijke look geeft. Echter, is het meeste van onze kleding gemaakt van polyester met het comfortabele gevoel van katoen voor een hoge printkwaliteit. Polyester verzekert je van een kwalitatieve druk, die zijn uitstraling voor lange tijd behoudt. De meeste van onze tassen & portemonnees en handdoeken hebben ook een polyester voorkant. Onze t-shirts sublimeren we ook op een polyester coating, deze voelen aan als katoen.

Als jij een interieurfanaat bent, geeft onze collectie jou ook veel creatief perspectief! Kijk bijvoorbeeld naar ons polyester kussensloop. Of, richt je huis creatief in met zelfontworpen sublimatie dekens & handdoeken. Onze dekens zijn gemaakt van fleecestof voor het beste comfort!