Printing Tools & Accessoires voor Sublimatie

Meer printbenodigheden nodig?

Sublimatie papier

Sublimatie inkt

Sublimatie printers

Sublimatie blanco's

De voordelen van de desktop sublimatieprinters van Sawgrass en de large format printers van Epson – Welke is de beste keuze voor jouw bedrijf?

De voordelen van de desktop sublimatieprinters van Sawgrass en de large format printers van Epson – Welke is de beste keuze voor jouw bedrijf?

In de wereld van printen en personalisatie heeft sublimatie printen de afgelopen jaren veel aandacht gekregen. Met de opkomst van desktop sublimatieprinters kun je als zowel hobbyist als professional op een gemakkelijke en betaalbare manier verbluffende afdrukken maken.

Shop deze 5 essentiële Tools en Accessoires

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle en professionele ervaring in sublimatiedruk. Ontdek onze selectie van 5 essentiële tools en accessoires die je sublimatieprojecten naar een hoger niveau tillen.

  1. Hittebestendige tape: Houd je sublimatieontwerpen stevig op hun plaats tijdens het drukproces en voorkom verschuivingen voor nauwkeurige resultaten. De tapes zijn geschikt voor onze handmatige tapedispenser.

  2. Krimpfolies: Sublimeer je sublimatieartikelen op een professionele manier met onze krimpfolies, verkrijgbaar in diverse afmetingen. We bieden ze aan in Krimpfolie - 190 (L) x 125 (W) mm, Krimpfolie - 250 (L) x 125 (W) mm en Krimpfolie - 250 (L) x 175 (W) mm.

  3. PTFE vel: Bescherm je warmtepers en zorg voor een gelijkmatige warmteverdeling om optimale resultaten te behalen.

  4. Veiligheidshandschoenen: Prioriteit voor veiligheid! Bescherm je handen tegen de hitte tijdens het werken met hete apparatuur.

  5. Silicone Hittemat: Beschermt je werkoppervlak tegen de hitte van je pers, zodat je zonder zorgen kunt werken.