Sublimatieprinter Epson SureColor SC-F6400 - 4COLOR

De Epson SureColor SC-F6400 - 4COLOR is een eersteklas wide format printer die is ontworpen voor uitzonderlijke textielafdrukken. Met zijn mogelijkheden voor 44-inch digitale rol-naar-rol dye printing is deze printer speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van kleding, tassen, dekens en banners. Ervaar moeiteloos printen met levendige kleuren, haarscherpe contouren en vloeiende overgangen.

Deze printer biedt talloze voordelen, te beginnen met de eenvoudige installatie, waardoor u snel kunt beginnen met sublimatieprinten. Er zijn geen speciale gereedschappen of gespecialiseerde kennis vereist! Bovendien zorgen de gebruiksvriendelijke interface en het probleemloze onderhoud van de printkop voor een buitengewoon onderhoudsarme printer.

Het kiezen van de SC-F6400 - 4COLOR betekent ook een milieubewuste keuze. De essentiële onderdelen van deze printer hebben aanzienlijk verlengde levensduur, wat zorgt voor duurzaamheid op de lange termijn. Bovendien biedt de aanbevolen UltraChrome DS-inktset een grote capaciteit, zodat prestaties langdurig gegarandeerd zijn. De meegeleverde software LFP Accounting Tool biedt inzicht in de kosten per print, zodat u weloverwogen kosten-batenanalyses kunt maken.

Kortom, de SC-F6400 - 4COLOR is een sublimatieprinter die een hoog rendement op investering biedt en uitstekende resultaten levert, terwijl de totale eigendomskosten laag blijven.

Inclusief

  • Epson SureColor SC-F6400 - 4COLOR
  • 1 jaar fabrieksgarantie
  • Stroomkabel
  • USB-kabel
  • EpsonEdge-software

Let op: Deze printer wordt geleverd zonder de optionele opwikkelaar.

Productdetails

Productnummer: IPE.SC.6400.001
Fabrikant:
Categorie: Printers, Papier & Inkt, Sublimatie Printers

Producthoeveelheden

Bestelling per:

1

Aantal per pak:

1

Aantallen per doos: 1

Gerelateerde producten

Vragen over dit product? Vraag het onze experts.

Neem contact op
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *