Sublimatieprinter Epson SureColor SC-F6400H - 6COLOR

De Epson SureColor SC-F6400H - 6COLOR is een eersteklas wide format printer die is ontworpen voor uitzonderlijke textielafdrukken. Met zijn mogelijkheden voor 44-inch digitale rol-naar-rol dye printing is deze printer speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van kleding, tassen, dekens en banners. De 6COLOR onderscheid zich met de 4COLOR doordat het een 6-kleuren dye-sublimatieprinter is dat naast de CYMK-kleuren, ruimte heeft voor 2 extra kleuren. Je hebt de keuze uit de volgende opties: inkten in fluorescerend roze en fluorescerend geel (FpFy), lichtcyaan en lichtmagenta (LcLm) of oranje en violet (OrVi).

Deze printer biedt talloze voordelen, te beginnen met de eenvoudige installatie, waardoor je snel kunt beginnen met sublimatieprinten. Er zijn geen speciale gereedschappen of gespecialiseerde kennis vereist! Bovendien zorgen de gebruiksvriendelijke interface en het probleemloze onderhoud van de printkop voor een buitengewoon onderhoudsarme printer.

Het kiezen van de SC-F6400H - 6COLOR betekent ook een milieubewuste keuze. De essentiële onderdelen van deze printer hebben aanzienlijk verlengde levensduur, wat zorgt voor duurzaamheid op de lange termijn. Bovendien biedt de aanbevolen UltraChrome DS-inktset een grote capaciteit, zodat prestaties langdurig gegarandeerd zijn. De meegeleverde software LFP Accounting Tool biedt inzicht in de kosten per print, zodat je een weloverwogen kosten-batenanalyses kunt maken.

Kortom, de SC-F6400H - 6COLOR is een sublimatieprinter die een hoog rendement op investering biedt en uitstekende resultaten levert, terwijl de totale eigendomskosten laag blijven.

Inclusief

  • Epson SureColor SC-F6400H - 6COLOR
  • 1 jaar fabrieksgarantie
  • Stroomkabel
  • USB-kabel
  • EpsonEdge-software

Let op: Deze printer wordt geleverd zonder de optionele opwikkelaar.

Productdetails

Productnummer: IPE.SC.6400.002
Fabrikant:
Categorie: Printers, Papier & Inkt, Sublimatie Printers

Producthoeveelheden

Bestelling per:

1

Aantal per pak:

1

Aantallen per doos: 1

Gerelateerde producten

Vragen over dit product? Vraag het onze experts.

Neem contact op
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *