Sublimatie startset met Transferpers 40 x 50 cm

Met dit sublimatie startpakket kun je meteen aan de slag met het sublimeren van verschillende producten zoals: muismatten, puzzels, T-Shirts en tegels. Het pakket bestaat uit een A3 Sawgrass SG1000 sublimatieprinter een set inkt cartridges van 31ml, pak S-RACE sublimatiepapier én een professionele Tranferpers.

De sublimatieprinter is een compact desktopmodel dat je nu ook draadloos kunt verbinden via wifi! Daarnaast heeft de A3-printer lage opstartkosten én een minimaal stroom- en inktverbruik. De printer heeft een energiebesparende modus om de impact op het milieu te beperken. Bovendien zorgt de fijne controle van de inktafgifte voor minimaal inktverbruik en -kosten. Met Sawgrass SG1000 werk je snel, verantwoord en voordelig.

De afdrukkwaliteit is uitstekend, je maakt eenvoudig ultrafijne, fotorealistische afdrukken tot maar liefst 4880 x 1200 dpi.

Met de bijgeleverde Tranferpers kun verschillende vlakke sublimatie producten personaliseren. Zoals: sublimatiepuzzels, T-Shirts, aluminium, tegels maar ook muismatten en tassen.
Dit complete startpakket is inclusief:
  • Sawgrass Virtuoso SG500 sublimatieprinter
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • online software CreativeStudio
  • set 31 ml SubliJet UHD inkt CMYK
  • pak S-Race sublimatiepapier A3
  • proffesionele Tranferpers 40x50

Productdetails

Productnummer: IPV.HPM.SET.002
Fabrikant:
Categorie: Printers, Papier & Inkt, Sublimatie Printers

Producthoeveelheden

Bestelling per:

1

Aantal per pak:

0

Aantallen per doos: 1

Gerelateerde producten

Vragen over dit product? Vraag het onze experts.

Neem contact op
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *