Sublimatie Artikelen voor Belangrijke Momenten

Verjaardag

Back2School

Halloween

Kerst

Valentijn

Meer druk benodigdheden nodig?

Sublimatie Printer

Sublimatie Papier

Sublimatie Inkt

Sublimatie Mokken

De voordelen van de desktop sublimatieprinters van Sawgrass en de large format printers van Epson – Welke is de beste keuze voor jouw bedrijf?

De voordelen van de desktop sublimatieprinters van Sawgrass en de large format printers van Epson – Welke is de beste keuze voor jouw bedrijf?

In de wereld van printen en personalisatie heeft sublimatie printen de afgelopen jaren veel aandacht gekregen. Met de opkomst van desktop sublimatieprinters kun je als zowel hobbyist als professional op een gemakkelijke en betaalbare manier verbluffende afdrukken maken.

Ontdek ons assortiment aan sublimatieproducten voor belangrijke momenten!

Binnen ons assortiment aan sublimatieproducten voor belangrijke momenten, hebben wij drinkwaren, zoals mokken, waterflessen en drinkflessen die perfecte cadeautjes zijn voor een jarige job, een ouder op Vader- of Moederdag en voor het Back2School moment. Zo is de magische, zwarte sublimatie mok perfect voor een jarige en is de sublimatie thermosfles het perfecte steuntje in de rug voor de eerste week op school!  
 
Naast de magische mok, hebben we een mok met een hartvormig handvat, wat zowaar voor Valentijn, verjaardagen, Moederdag en Vaderdag geschikt is! Je kan er een persoonlijke foto of tekst op sublimeren om het als speciaal cadeautje te geven!  
 
Onze sublimatiepuzzel is ook echt een veelzijdig product in ons assortiment voor feestdagen. Het is perfect voor belangrijke momenten, omdat een puzzel de hele familie bij elkaar brengt rondom de tafel. De sublimatiepuzzel is extra leuk, omdat je er een persoonlijke foto op kan sublimeren om samen met familie bij elkaar te puzzelen.  

Ons kussen is met een feestelijk design erop een directe sfeermaker op feestdagen zoals Pasen, Kerst en Moederdag. We hebben ook fotopanelen en sublimatie-ornamenten om jouw huis tijdens feestdagen te decoreren!