Hoge Kwaliteit Sublimatie Mok 11oz - Wit Keramiek met polyester coating

Ben je op zoek naar een hoogwaardige sublimatie mok van wit keramiek? Onze mokken zijn voorzien van een speciale polymeercoating, waardoor ze perfect geschikt zijn voor de sublimatie druktechniek. Deze mok is dan ook een absolute bestseller! 

Bij Technotape staat kwaliteit voorop. Tijdens het productieproces ondergaan onze sublimatie mokken verschillende kwaliteitscontroles. De .001 (premium kwaliteit) mokken worden zelfs 100% gecontroleerd, terwijl de .002 (hoge kwaliteit) mokken steekproefsgewijs worden geïnspecteerd. Hierdoor kunnen we garanderen dat de mokken binnen onze strikte toleranties voor specificaties vallen. Zo ontvang je altijd een hoogwaardig product.

Onze .002 sublimatie mok is niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook aantrekkelijk geprijst. Als je op zoek bent naar een voordelige optie zonder concessies te doen aan de prestaties, dan is deze mok de perfecte keuze. Maar we begrijpen dat sommige klanten een extra garantie van perfectie willen. Daarom raden we onze .001-mokken aan voor sublimatie. Deze mokken zijn onderworpen aan een nog uitgebreider selectieproces. 

Onze hoge kwaliteit sublimatie mokken zijn niet alleen personaliseerbaar, maar ook duurzaam. Ze kunnen veilig worden gebruikt in vaatwassers en magnetrons zonder aan kwaliteit in te boeten. Jouw klanten zullen jarenlang plezier hebben van hun unieke mokken.

Specificaties

  • Materiaal: keramiek
  • Kleur: wit
  • Coating: onzichtbare polymeercoating
  • Capaciteit: 11oz (ongeveer 325 ml)
  • Personaliseerbaar: ja
  • Kwaliteitscontrole: steekproefsgewijs tweemaal gecontroleerd tijdens productie
  • Toleranties: alle mokken vallen binnen de gestelde toleranties voor specificaties
  • Geschikt voor: vaatwasser & magnetron

Productdetails

Productnummer: SPM.082.096.002
Fabrikant:
Afwerking: Glans
Basismateriaal: Ceramic
Kleur: Wit
Categorie:

Producthoeveelheden

Bestelling per:

36

Aantal per pak:

36

Aantallen per doos: 36

 

Temperatuur

166 (C) / 330,8 (F)

Tijd

60 seconden

Druk

Light/Medium


 


 

Vragen over dit product? Vraag het onze experts.

Neem contact op
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *