Sublimatie Sleutelhangers & Labels

Meer printbenodigheden nodig?

Kleding & Textiel

Sublimatie inkt

Accessoires

Sublimatie printer

De voordelen van de desktop sublimatieprinters van Sawgrass en de large format printers van Epson – Welke is de beste keuze voor jouw bedrijf?

De voordelen van de desktop sublimatieprinters van Sawgrass en de large format printers van Epson – Welke is de beste keuze voor jouw bedrijf?

In de wereld van printen en personalisatie heeft sublimatie printen de afgelopen jaren veel aandacht gekregen. Met de opkomst van desktop sublimatieprinters kun je als zowel hobbyist als professional op een gemakkelijke en betaalbare manier verbluffende afdrukken maken.

Ontdek onze collectie van sleutelhangers en labels!

Onze Unisub sleutelhangers en labels zijn voornamelijk gemaakt van hetzelfde glanzende, witte aluminium, wat geschikt is voor sublimatie aan beide kanten. Ze delen ook dezelfde look: geen decoratieve randen of kettinkjes, waardoor ze er erg strak, modern en minimalistisch uitzien. We bieden ze aan in ronde-, rechthoekige-, vierkante-, hexagon- en hart-vormen. Ook hebben we een hanger in de vorm van een hondenbot, wat super schattig is als halsbandhangertje voor honden! Als uitzondering op onze aluminium Unisub sleutelhangers, hebben we ook een rechthoekige Unisub sleutelhanger gemaakt van natuurlijk hout, wat het een natuurlijke en rustieke look geeft.  
 
Als je van iets meer versiering houdt, dan hebben we een serie van sleutelhangers met een zilveren rand, zoals deze rechthoekige sublimatie sleutelhanger. Je kan deze personaliseren door het rechthoekige, witte aluminium inzetplaatje te sublimeren met een sublimatievlakpers. Daarna, plak je het plaatje met de dubbelzijdige tape op de sleutelhanger. Deze sleutels met zilveren rand komt in een ronde-, rechthoekige-, ovale-, T-shirt- en hart-vorm. Deze hartvormige sleutelhanger met patroon is overigens perfect voor Valentijn
 
Als je van zwart houdt, dan hebben we ook nog leren sleutelhangers voor jouw stijl! Ze worden gemaakt volgens hetzelfde sublimatie printproces als de sleutelhangers met zilveren rand.