ChromaLuxe sublimatie fotopaneel matte white

Dit ChromaLuxe fotopaneel is gemaakt van lichtgewicht, mat wit aluminium. Het is ook duurzaam, want het is gemaakt van 100% gerecycled aluminium en is ook weer volledig te recyclen. Dankzij de transparante polymeer coating is het aluminium fotopaneel geschikt voor sublimatie.

Doordat het fotopaneel een matte coating heeft, voorkom je eventuele hinderlijke spiegelingen. De witte ondergrond zorgt voor heldere kleuren en een uiterst gedetailleerd resultaat. Het is het perfect voor realistische foto’s met een luxe uitstraling, zowel voor professioneel gebruik als thuis!

Verder is dit hoogwaardige fotopaneel kras-, hitte- en vochtbestendig en het roest niet. Je kunt het paneel eenvoudig reinigen.

Specificaties

  • fotopaneel
  • ChromaLuxe
  • aluminium
  • matte white
  • geschikt voor sublimatie
  • 150 x 150 x 1,14 mm

Productdetails

Productnummer:

CL.3064

Bestellen per:

10

Hoeveelheid per verpakking:

10

Aantal per doos:

10

Afwerking:

Mat

Basismateriaal:

Aluminium

Kleur:

Wit


 

Temperatuur

190 (C) / 374 (F)

Tijd

70 seconden

Druk

High

Let op: De bovenstaande tijd-, temperatuur- en drukinstellingen zijn gebaseerd op onze Mokkenpers met Verwarmingselement voor Standaard Mokken 8-11oz, HPM.MUG.350.005. Stel deze mokkenpers in op een starttemperatuur van 165°C (329°F) en een eindtemperatuur van 170°C (338°F). Na het plaatsen van de mok in de pers duurt het 3,5 tot 4,5 minuten voordat het verwarmingselement de eindtemperatuur bereikt. Vervolgens telt de pers 60 seconden af.


 

Gerelateerde producten


 

Vragen over dit product? Vraag het onze experts.

Neem contact op
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *