Vier de eerste heilige communie met persoonlijke sublimatiegeschenken van Technotape!

Door Susan Oberndorff | Laatst bijgewerkt 26 januari 2023

"De lente staat voor de deur en dat betekent ook dat de kerken zich weer vullen met nieuwe communicanten! Grote kans dat een van jouw kleine familieleden ook aan de beurt is en dat betekent dat het tijd is voor een goed cadeau! Wat is een beter dan het maken van een persoonlijk geschenk? Met de sublimatie fotoproducten van Technotape maken we precies dát supermakkelijk voor jou! Hier zijn wat ideeën op een rij!"

Sublimatie communiegeschenken voor de communicant!

Wees de favoriete oom of tante door je neefje/nichtje een persoonlijk fotogeschenk te geven! Sublimeer bijvoorbeeld een dierbare familiefoto in deze mooie ketting met hartvormig medaillon. Een gesublimeerde foto in het medaillon gaat veel langer mee dan een uitgeknipt fotootje!

Of sublimeer meerdere foto’s op deze armband met 3 bedels! Druk er bijvoorbeeld 3 dierbare familieportretten op. De armband en ketting zijn dé perfecte sieraden om de outfit van de communicant af te maken!

Een hartjesmedaillion of armbandje toch iets te schattig voor jouw communicantje? Ga dan voor een persoonlijke sublimatie sleutelhanger of magneet, waarop je bijvoorbeeld een groepsfoto van alle communicanten print samen met de tekst ‘Mijn Eerste Heilige Communie’. Met dit sublimatiegeschenk zal de communicant deze bijzondere dag nooit vergeten!

Fotogeschenken om het communiefeest voor altijd te herinneren!

Geef na afloop van de communie aan de hele familie een gesublimeerd kruis met een communiefoto erop als herinnering. Of ga voor dit mahoniehouten kruis met hardboard sublimeerplaatje!  

Een strak alternatief is dit hexagon sublimatie fotopaneel met standaard die je gemakkelijk in de vensterbank zet!

Fotogeschenken voor tijdens het communiefeest!

Geef de hele communiegroep een eigen button te geven met een vredesduif en hun naam erop. Zo weten alle gasten op het communiefeest precies wie de communicanten zijn en hebben de communicantjes een klein aandenken aan hun grote dag!

De communicanten bereiden tijdens hun communielessen communiebrood wat ze tijdens de communie uitgedeeld krijgen. Deel het brood uit in gepersonaliseerde bewaarblikken met ieders naam en communiefoto erop! Na het opeten van het brood kunnen de communicantjes het blik gebruiken om alle ontvangen communiekaarten van vrienden en familie in te bewaren! Een leuk en multifunctioneel sublimatiegeschenk!

Wil je meer communiegeschenken ontdekken? Scroll dan nog eens door al onze sublimatie artikelen op onze website heen!
 

Gerelateerde artikelen

Blog 5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

Het is weer bijna zover - Koningsdag komt eraan en Nederland maakt zich klaar voor een dag vol feestelijkheden ter ere van Koning Willem-Alexander. Als bedrijf is dit het perfecte moment om je assortiment aan te vullen met unieke en op maat gemaakte Koningsdagartikelen. In deze blog verkennen we enkele creatieve ideeën om je sublimatie artikelen te transformeren in feestelijke en koninklijke meesterwerken. Laten we samen ontdekken hoe je je klanten kunt betoveren met onze Koningsdagcollectie.

Banner Back to School Essentials: Discover Must-Have Supplies in Our Back-to-School Collection

Laat je Inspireren voor jouw Sublimatie Back to School Collectie

Maak je klaar voor het nieuwe schooljaar door creativiteit en personalisatie toe te voegen aan elke student zijn ervaring. Ontdek ons diverse assortiment aan sublimatie accessoires, ontworpen om schoolbenodigdheden naar een hoger niveau te tillen en elk moment onvergetelijk te maken.

Ontvang de nieuwsbrief

Abonneer je op de nieuwsbrief van Technotape om het onmisbare nieuws en informatie in je inbox te ontvangen.

Privacy *

Volg ons op social media

Top artikel