• Groothandel leverancier Groothandel leverancier
  • Sublimatie expert Sublimatie expert
  • Innovatief & onderscheidend Innovatief & onderscheidend

Sublimatie Printers

Meer printbenodigheden nodig?

Sublimatie papier

Sublimatie inkt

Accessoires

Sublimatie blanco's

Beste sublimatieprinters in 2022 [JenniferMaker]

Beste sublimatieprinters in 2022 [JenniferMaker]

Als één van de grootste sublimatiegroothandels onderhoudt technotape een nauwe band met partijen binnen de sublimatiemarkt. We werken samen met leveranciers, klanten en sublimatie influencers. Een van de influencers die we nauwlettend in de gaten houden is JenniferMaker.

Sawgrass en Epson sublimatie printers

Als we kijken naar sublimatie printers, vallen twee prominente merken op: Sawgrass en Epson. Het begrijpen van de verschillen tussen hen is cruciaal bij het selecteren van de juiste printer voor jouw behoeften.

Sawgrass is een toegewijde aanbieder van sublimatieprintoplossingen, bekend om hun expertise op dit gebied. Deze printers maken gebruik van SubliJet inkt, die een uitzonderlijke kleurhelderheid en nauwkeurigheid biedt. Samen met gespecialiseerde software zoals CreativeStudio biedt Sawgrass uitgebreide ondersteuning voor jouw sublimatieprinttraject.

Aan de andere kant is Epson een gevestigd merk dat een divers assortiment aan printers aanbiedt, inclusief sublimatie-opties. Epson-printers maken gebruik van eigen sublimatie-inkten, waarbij een balans wordt gevonden tussen kleurkwaliteit en levensduur. Met compatibiliteit met verschillende ontwerpsoftware en hun eigen bijgewerkte printerstuurprogramma's zorgt Epson voor een naadloze printervaring.

Sawgrass richt zich voornamelijk op desktop-formaat sublimatieprinters, ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven. Epson daarentegen biedt een breder productassortiment dat aansluit op verschillende printbehoeften en budgetten. Hun opties omvatten zowel desktop- als grootformaatprinters, geschikt voor uiteenlopende toepassingen.