Maak je kerst dit jaar nog vrolijker met onze foto sublimatie producten!

Door Susan Oberndorff | Laatst bijgewerkt 4 oktober 2023

"Hallo daar! Begin je de Kerstkoorts al te voelen? Aarzel niet langer en vul snel je assortiment aan. Hieronder sommen we alles op wat je nodig hebt voor een vrolijk, vrolijk kerstfeest!"

Verzamel je kerstdecoraties!

Wat is Kerst zonder uitbundige kerstversieringen? Transformeer je huis in een kerstparadijs, beginnend met je kerstboom: versier deze met schattige kerststerren. En het beste van alles, je kunt er foto's van je kinderen of huisdieren aan hangen. We hebben ook ornamenten in verschillende vormen, zoals een sneeuwvlok, een kerstboom (speciaal voor je kerstboom) of een bel. Of kies voor de meer traditionele kerstbal, met aan de ene kant een rood bladmotief en aan de andere kant blanco, zodat je bijvoorbeeld een foto van een sneeuwdorp kunt toevoegen.

Let is snow, let is snow, let is snow met onze sneeuwbol. Plaats je foto's in het midden van een sneeuwstorm en creëer je eigen winterwonderland! Zet deze bijvoorbeeld op je schoorsteenmantel!

Kook en dineer met volledige kerstglamour!

Breng de kerstsfeer in je keuken met wat vrolijke Kerstmannen of kerstbomen die op dit kookschort zijn afgebeeld.

Nadat je een heerlijke maaltijd hebt bereid in je fantastische outfit, is het tijd om je gedekte tafel in dezelfde feestelijke sfeer te brengen. Begin met het serveren van je gerechten op een snijplank die je zelf hebt ontworpen. Denk bijvoorbeeld aan rendieren die langzaam tevoorschijn komen terwijl je samen met je familie van de plank geniet. Of serveer je aardappelpartjes in een prachtige kom waarop je groene kersttakken hebt afgebeeld.

Als je van een glamoureus kerstdiner wilt genieten, zijn deze gouden of zilveren glinsterende mokken absoluut onmisbaar om je tafel op te fleuren. Personaliseer ze met schitterende kerstlichtjes of sterren, zodat je gasten aan de andere kant van de tafel oogverblind kijken naar jouw creatie.

Plaats je glinsterende mok op een bijpassende onderzetter, of laat je kinderen hun eigen ontwerpen maken en nodig Rudolph, Anna en Elsa uit om samen met jou aan tafel te zitten.

Verwen je familie met kerstcadeaus die een persoonlijke touch hebben!

Deel enkele "warm blijven" cadeaus uit aan je familie en vrienden, zoals onze deken, kussen en thermosfles voor warme dranken, die je allemaal kunt bedrukken met een prachtige foto. Of geef ze een zelf ontworpen fotopuzzel om samen op te lossen terwijl je geniet van koekjes uit een blikken doos met elfen erop afgebeeld. Doe al deze geschenken in een persoonlijk bedrukte geschenkzak!

Wil je meer ontdekken van onze kerstcollectie? Neem dan een kijkje in onze uitgebreide kerstcollectie!
 

Gerelateerde artikelen

Blog 5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

Het is weer bijna zover - Koningsdag komt eraan en Nederland maakt zich klaar voor een dag vol feestelijkheden ter ere van Koning Willem-Alexander. Als bedrijf is dit het perfecte moment om je assortiment aan te vullen met unieke en op maat gemaakte Koningsdagartikelen. In deze blog verkennen we enkele creatieve ideeën om je sublimatie artikelen te transformeren in feestelijke en koninklijke meesterwerken. Laten we samen ontdekken hoe je je klanten kunt betoveren met onze Koningsdagcollectie.

Banner Back to School Essentials: Discover Must-Have Supplies in Our Back-to-School Collection

Laat je Inspireren voor jouw Sublimatie Back to School Collectie

Maak je klaar voor het nieuwe schooljaar door creativiteit en personalisatie toe te voegen aan elke student zijn ervaring. Ontdek ons diverse assortiment aan sublimatie accessoires, ontworpen om schoolbenodigdheden naar een hoger niveau te tillen en elk moment onvergetelijk te maken.

Ontvang de nieuwsbrief

Abonneer je op de nieuwsbrief van Technotape om het onmisbare nieuws en informatie in je inbox te ontvangen.

 

Privacy *

Volg ons op social media

Top artikel