Vier Sinterklaas met zelf ontworpen sint-producten!

By Valerie van der Klift | Last updated 9 May 2023

"Het gaat zó snel: 12 november komt hij alweer in het land en drie weken later is het tijd voor het uitpakken van de cadeaus: Sinterklaas! Met onze sublimatie-artikelen kan jij je in een handomdraai klaarmaken voor deze leuke tijd van het jaar: versier je huis met je zelfontworpen sinterklaas-merch! Hieronder hebben we alvast wat ideeën voor je op een rij gezet."

Bericht de Sint met een persoonlijke deurhanger

Vertel de Sint waar hij zijn cadeaus moet achterlaten met deze sublimatie-deurhanger. Laat je kinderen een leuke tekening met een aanwijzing voor de Sint erop maken en sublimeer dit op de deurhanger. Zo is het een leuk project voor je kinderen en weet sinterklaas waar hij de gezette schoenen kan vinden of zijn cadeaus moet achterlaten op pakjesavond.

Ontwerp je eigen cadeauzak 

Pakjes komen in een jutezak, maar dat hoeft er niet zo maar een te zijn! Maak je eigen feestelijke cadeauzak door er cadeautjes of roetpieten op te printen. Óf, zet de naam van gelukkige cadeau-ontvanger erop, zodat iedereen zijn eigen zak krijgt: hoe weet sinterklaas dat toch zo goed? Ben je bang dat je zóveel cadeaus hebt, dat het niet in één zak past? Wees gerust! We hebben ook een grote cadeauzak.

Sinterklaas-tijd is opwarmtijd (én snoeptijd)!

Sinterklaas kiest ervoor om ons land in de koude wintermaanden te bezoeken, maar hou je familie tijdens pakjesavond warm met thee of warme choco in onze sublimatie-mok met rode binnenkant . Door de rode binnenkant kom je echt in de sinterklaas-sfeer én je kan de buitenkant van de mok zelf ontwerpen: zet bijvoorbeeld de Sint erop of je eigen naam!

Je pepernoten en schuimpjes berg je tijdens Sinterklaas op in een leuk en zelfontworpen sublimatie-blik. Ontwerp er een voor je familie én een hele voor jezelf natuurlijk!

Niet te vergeten: cadeaus!

Speel de Sint en verras je familie met leuke cadeaus, zoals dit personaliseerbare knuffelkonijn of een vette glitter thermos-fles. Of beprint een tekenset als een persoonlijk cadeautje!

Wil je nog meer artikelen ontdekken? Bekijk dan het sinterklaas-overzicht op onze site!
 

Gerelateerde artikelen

Blog 5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

Het is weer bijna zover - Koningsdag komt eraan en Nederland maakt zich klaar voor een dag vol feestelijkheden ter ere van Koning Willem-Alexander. Als bedrijf is dit het perfecte moment om je assortiment aan te vullen met unieke en op maat gemaakte Koningsdagartikelen. In deze blog verkennen we enkele creatieve ideeën om je sublimatie artikelen te transformeren in feestelijke en koninklijke meesterwerken. Laten we samen ontdekken hoe je je klanten kunt betoveren met onze Koningsdagcollectie.

Banner Back to School Essentials: Discover Must-Have Supplies in Our Back-to-School Collection

Laat je Inspireren voor jouw Sublimatie Back to School Collectie

Maak je klaar voor het nieuwe schooljaar door creativiteit en personalisatie toe te voegen aan elke student zijn ervaring. Ontdek ons diverse assortiment aan sublimatie accessoires, ontworpen om schoolbenodigdheden naar een hoger niveau te tillen en elk moment onvergetelijk te maken.

Ontvang de nieuwsbrief

Abonneer je op de nieuwsbrief van Technotape om het onmisbare nieuws en informatie in je inbox te ontvangen.

 

Privacy *

Volg ons op social media

Top artikel