OKI Pro8432WT witte toner printer

Met de OKI Pro8432WT witte toner printer voor toner transfer print je dekkend, zuiver wit op transfer papier. Deze print kun je daarna op bijna alles overzetten, ongeacht kleur en materiaal. Dat is net zo eenvoudig als met elke andere kleur. Zo maak je snel en eenvoudig creatieve afdrukken voor producten van bijvoorbeeld licht of donker textiel, keramiek, kunststof en metaal.

Met deze printer heb je de bijzondere mogelijkheid om in wit te printen. Dit kan dankzij de combinatie van digitale HD led-technologie en de witte toner. De led-technologie biedt je een uitstekende grafische kwaliteit, en de witte toner opvallende en dekkende witte afdruk voor op een bont gekleurde of transparante achtergrond. Liever CMYK-kleuren printen? Dan wissel je eenvoudig de witte toner en drum om voor een zwarte.

De witte toner biedt ook een uitstekende ondergrond voor andere kleuren. Hiermee krijgen kleuren een extra levendig effect op een donkere achtergrond.

Inclusief

  • OKI Pro8432WT witte toner printer
  • 1 jaar fabrieksgarantie
  • stroomkabel
  • usb-kabel
  • OKI CMY-toners
  • fluorescerendwit-toner

Startset

In één klap alles in huis halen? De Startset OKI Pro8432WT is inclusief alle benodigdheden. Zoals software, transferinkt, transferpapier en -finish.

Productdetails

Productnummer: IPO.8432.A3.001
Fabrikant:
Categorie: Printers, Papier & Inkt, Toner Transferprinters

Producthoeveelheden

Bestelling per:

1

Aantal per pak:

0

Aantallen per doos: 1

Gerelateerde producten

Vragen over dit product? Vraag het onze experts.

Neem contact op
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *