Plat 3D sublimatie bord

Dit platte 3D sublimatie bord is gemaakt van wit plastic en geschikt voor sublimatie. Hiermee kun je je lunch in stijl opeten. Handig voor op school of op kantoor.

3D sublimatie is een unieke manier van sublimeren waardoor je producten rondom kunt personaliseren. Zelfs de ronde randen. Verder vormt de afbeelding niet een laagje op het product, maar trekt in de coating. Dit levert een kras- en slijtvast resultaat op.

3D borden sublimeer je in de 3D sublimatie oven. Met deze oven ben je flexibel, want je kunt ook andere 3D producten sublimeren. Zoals 3D broodtrommels en 3D telefoonhoesjes.

Kenmerken

  • plat 3D sublimatie bord
  • wit plastic
  • Ø203 mm
  • geschikt voor in de vaatwasser
  • ook verkrijgbaar als normaal bord

Productdetails

Productnummer:

3DT.PLA.203.002

Bestellen per:

10

Hoeveelheid per verpakking:

80

Aantal per doos:

80

Afwerking:

Glans

Basismateriaal:

Plastic

Kleur:

Wit


 

Temperatuur

160 (C) / 320 (F)

Tijd

660 seconden

Druk

3D Oven

Let op: De bovenstaande tijd-, temperatuur- en drukinstellingen zijn gebaseerd op onze Mokkenpers met Verwarmingselement voor Standaard Mokken 8-11oz, HPM.MUG.350.005. Stel deze mokkenpers in op een starttemperatuur van 165°C (329°F) en een eindtemperatuur van 170°C (338°F). Na het plaatsen van de mok in de pers duurt het 3,5 tot 4,5 minuten voordat het verwarmingselement de eindtemperatuur bereikt. Vervolgens telt de pers 60 seconden af.


 


 

Vragen over dit product? Vraag het onze experts.

Neem contact op
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *