Transferpapier

Meer printbenodigheden nodig?

Sublimatie printer

Sublimatie inkt

Sublimatie papier

Transferpersen

De voordelen van de desktop sublimatieprinters van Sawgrass en de large format printers van Epson – Welke is de beste keuze voor jouw bedrijf?

De voordelen van de desktop sublimatieprinters van Sawgrass en de large format printers van Epson – Welke is de beste keuze voor jouw bedrijf?

In de wereld van printen en personalisatie heeft sublimatie printen de afgelopen jaren veel aandacht gekregen. Met de opkomst van desktop sublimatieprinters kun je als zowel hobbyist als professional op een gemakkelijke en betaalbare manier verbluffende afdrukken maken.

Leer onze collectie aan transferpapier kennen!

FOREVER heeft veel verschillende soorten transferpapier, omdat zij elk voor een ander materiaal geschikt zijn. Een groot deel is geschikt als transferpapier voor textiel. Het Laser Dark is geschikt transferpapier voor donkere kleding, gekleurd en andere zwart textiel bedrukkingen. Met het Laser-Transparant en het Laser Light transfer papier kan je wit en lichtgekleurd textiel bedrukken. Met het Multi-Trans transfer papier kan je gladde, harde materialen bedrukken, zoals pennen, hout, metaal, glas, etc. Multi-Trans PRO geeft je de kans om ruwere materialen te bedrukken, zoals hout, leer, karton, kurk, etc.  

Let op! Met FOREVER Transfer B-papier kan je uiteenlopende materialen bedrukken, maar moet je met A-Folie combineren om te kunnen sublimeren.   

Het verschil tussen het normale transferpapier van FOREVER en het No-Cut is dat het No-Cut transferpapier van Subli-Flex makkelijker is om te gebruiken. Dit komt omdat je het ontwerp niet hoeft te plotten of te pellen voor en na het sublimatieproces.  

Hot stampingfolie: Hot stampingfolie kan je als finishlaag beschouwen. Je drukt het op een sublimatiedruk die je al hebt gemaakt met Flex-Soft transfer papier om het bijvoorbeeld een zilveren glitter finish te geven. Je plaatst de hot stampingfolie op de bedrukking, pers het met de transferpers en verwijder dan de folie. Nu heeft de bedrukking een mooie glinsterende finish! We hebben ook gouden glitter, mat finish en regenboog hot stamping folie.