OKI Toners

Meer printbenodigheden nodig?

Sublimatie papier

Sublimatie inkt

Accessoires

Toner Transferprinters

De voordelen van de desktop sublimatieprinters van Sawgrass en de large format printers van Epson – Welke is de beste keuze voor jouw bedrijf?

De voordelen van de desktop sublimatieprinters van Sawgrass en de large format printers van Epson – Welke is de beste keuze voor jouw bedrijf?

In de wereld van printen en personalisatie heeft sublimatie printen de afgelopen jaren veel aandacht gekregen. Met de opkomst van desktop sublimatieprinters kun je als zowel hobbyist als professional op een gemakkelijke en betaalbare manier verbluffende afdrukken maken.

Ontdek onze OKI Drums & Toners!

Onze drums werken alleen in combinatie met hun bijpassende toners! Je vindt op deze pagina dus sets aan drums en toners, die bij elkaar horen: zo horen de magenta drum en magenta toner voor OKI Pro8432WT bij elkaar! 

Onze drums en toners in de kleuren magenta, cyaan en geel zorgen ervoor dat jouw kleurrijke ontwerp haarscherp en levendig is! Onze zwarte drums en toners printen diepzwarte en scherpe designs af, die mooi opvallen op lichte ondergronden!  

Uniek aan onze witte drums en toners, zoals de wit toner voor OKI Pro9420WT is dat jij hiermee een opvallen heldere en dekkende witte afdruk kan maken op een bontgekleurde of transparante achtergrond. Je kan de witte toner ook gebruiken als een ondergrond voor andere kleuren, zodat deze een extra levendig effect krijgen op een donkere achtergrond.

Op deze pagina vind je ook nog onze fuser: deze zorgt ervoor dat de inktdeeltjes succesvol aan het transferpapier gebonden worden.