Sublimatie Artikelen voor Kantoor & Studie 

Muismatten

Laptop hoezen

Klokken

Meer printbenodigheden nodig?

Sublimatie Printer

Transferpersen & Ovens

Woondecoratie

Sublimatie Mokken

Blog 5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

Het is weer bijna zover - Koningsdag komt eraan en Nederland maakt zich klaar voor een dag vol feestelijkheden ter ere van Koning Willem-Alexander. Als bedrijf is dit het perfecte moment om je assortiment aan te vullen met unieke en op maat gemaakte Koningsdagartikelen. In deze blog verkennen we enkele creatieve ideeën om je sublimatie artikelen te transformeren in feestelijke en koninklijke meesterwerken. Laten we samen ontdekken hoe je je klanten kunt betoveren met onze Koningsdagcollectie.

Ontdek onze studie- en kantoor-artikelen!

Om jou door ons grote assortiment van studie en kantoorartikelen te leiden, sommen we hier wat categorieën waarvan je kan kiezen.  

Muismatten en Laptophoezen: Kijk eens naar onze bestseller sublimatie muismat. Hij is gemaakt van zwart anti-slip rubber, waardoor de mat op zijn plek blijft liggen. We bieden onze muismatten in verschillende vormen aan en onze gaming muismatten zijn zelfs extra groot, zodat je veel beweegruimte hebt.  

Onze laptophoezen geven een perfecte bescherming door hun zachte voering. Deze bieden we ook in verschillende groottes aan en kan je aan de voor- en achterkant bedrukken met sublimatie.  

Notities maken: onze collectie bevat een klein en groot notitieblok waarin je kan schrijven. Wij hebben ook een clipboard, waarop je schrijfpapier kan vastmaken. Als je wil schrijven op een groter schrijfvlak, moet je eens kijken naar ons whiteboard, wat gemaakt is van wit staal en je kan ophangen aan de muur: perfect voor brainstormen! Of, kijk naar ons memo-bord. Om je eigen werk en schema te organiseren hebben we ook een sublimatie-agenda.  

Andere artikelen om jouw leven achter het bureau makkelijker te maken zijn onze sublimatie pennenblik en sublimatie bureauklok. Met sublimatie kan je deze alledaagse kantoorartikelen creatief en leuk maken!