Sublimatie Artikelen voor Kantoor & Studie 

Muismatten

Laptop hoezen

Klokken

Meer printbenodigheden nodig?

Sublimatie Printer

Transferpersen & Ovens

Woondecoratie

Sublimatie Mokken

De voordelen van de desktop sublimatieprinters van Sawgrass en de large format printers van Epson – Welke is de beste keuze voor jouw bedrijf?

De voordelen van de desktop sublimatieprinters van Sawgrass en de large format printers van Epson – Welke is de beste keuze voor jouw bedrijf?

In de wereld van printen en personalisatie heeft sublimatie printen de afgelopen jaren veel aandacht gekregen. Met de opkomst van desktop sublimatieprinters kun je als zowel hobbyist als professional op een gemakkelijke en betaalbare manier verbluffende afdrukken maken.

Ontdek onze studie- en kantoor-artikelen!

Om jou door ons grote assortiment van studie en kantoorartikelen te leiden, sommen we hier wat categorieën waarvan je kan kiezen.  

Muismatten en Laptophoezen: Kijk eens naar onze bestseller sublimatie muismat. Hij is gemaakt van zwart anti-slip rubber, waardoor de mat op zijn plek blijft liggen. We bieden onze muismatten in verschillende vormen aan en onze gaming muismatten zijn zelfs extra groot, zodat je veel beweegruimte hebt.  

Onze laptophoezen geven een perfecte bescherming door hun zachte voering. Deze bieden we ook in verschillende groottes aan en kan je aan de voor- en achterkant bedrukken met sublimatie.  

Notities maken: onze collectie bevat een klein en groot notitieblok waarin je kan schrijven. Wij hebben ook een clipboard, waarop je schrijfpapier kan vastmaken. Als je wil schrijven op een groter schrijfvlak, moet je eens kijken naar ons whiteboard, wat gemaakt is van wit staal en je kan ophangen aan de muur: perfect voor brainstormen! Of, kijk naar ons memo-bord. Om je eigen werk en schema te organiseren hebben we ook een sublimatie-agenda.  

Andere artikelen om jouw leven achter het bureau makkelijker te maken zijn onze sublimatie pennenblik en sublimatie bureauklok. Met sublimatie kan je deze alledaagse kantoorartikelen creatief en leuk maken!