Sublimatie Speelgoed & Pluche

Meer sublimatie artikelen nodig?

Huisdieren

Baby & kind

Puzzel & Spelletjes

Verjaardag en verrassing

Blog 5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

Het is weer bijna zover - Koningsdag komt eraan en Nederland maakt zich klaar voor een dag vol feestelijkheden ter ere van Koning Willem-Alexander. Als bedrijf is dit het perfecte moment om je assortiment aan te vullen met unieke en op maat gemaakte Koningsdagartikelen. In deze blog verkennen we enkele creatieve ideeën om je sublimatie artikelen te transformeren in feestelijke en koninklijke meesterwerken. Laten we samen ontdekken hoe je je klanten kunt betoveren met onze Koningsdagcollectie.

knuffeldieren sublimeren: hoe doe je dat?

Alle sublimatie knuffeldieren zijn gemaakt van pluche en dragen een wit sublimatie T-shirt. Je kan dus niet op het knuffeldier zelf sublimeren, maar je sublimeert het shirt wat het aanheeft. Je doet dit met een transferpers.  

Werken met een vlakpers is eenvoudig. Warm de pers kort voor en leg daarna het `T-shirt en het uitgeprinte ontwerp in de pers. Sluit dan de pers goed af. Als de ingestelde tijd is verstreken, is het T-shirt klaar en kun je de pers openen. Laat het T-shirt eventjes afkoelen, en dan is het klaar om gedragen te worden door het knuffeldier.