Sublimatie Woondecoratie

Kussens & dekens

Tegels & leisteen

Badkamer

Keuken

Blikken

Meer print benodigdheden nodig?

Sublimatie Printer

Sublimatie Papier

Transferpersen

Sublimatie Artikelen

Blog 5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

Het is weer bijna zover - Koningsdag komt eraan en Nederland maakt zich klaar voor een dag vol feestelijkheden ter ere van Koning Willem-Alexander. Als bedrijf is dit het perfecte moment om je assortiment aan te vullen met unieke en op maat gemaakte Koningsdagartikelen. In deze blog verkennen we enkele creatieve ideeën om je sublimatie artikelen te transformeren in feestelijke en koninklijke meesterwerken. Laten we samen ontdekken hoe je je klanten kunt betoveren met onze Koningsdagcollectie.

Wat kan je vinden in ons woondecoratie assortiment?

Laten we beginnen met een essential: familiefoto’s in je huis! We hebben een groot assortiment aan klassieke fotolijsten van ChromaLuxe, waarop je haarscherp foto’s kan afdrukken. Je kan ook kiezen voor een alternatieve fotolijst, zoals onze keramische fototegel. Daarnaast bieden we fotoleien van natuursteen aan, waarop je een foto kunt afdrukken met sublimatie door hun polymeercoating. Of print een foto in een foto sneeuwbol of op een magneet! Onze sublimatieklokken zijn ook een creatieve manier om je familiefoto’s te tonen.  

Met woondecoratie zoals kussens & dekens en deurmatten kun je je woonkamer aankleden met comfort en creatieve prints of afbeeldingen. We bieden ook keukenartikelen aan om je keuken op te fleuren, zoals deze tinnen doos, die je zelf kan ontwerpen dankzij sublimatietechniek. Zelfs je badkamer hoeft niet achter te blijven: we bieden badmatten, handdoeken, een zeepdispenser en meer om je badkamer te personaliseren!  

Foto’s hoeven niet beperkt te blijven tot fotolijstjes: je hebt onbeperkte sublimatiemogelijkheden als het om je huis gaat!