Sublimatie Inkt

Meer printbenodigheden nodig?

Sublimatie printers

Sublimatie papier

Accessoires

Sublimatie blanco's

De voordelen van de desktop sublimatieprinters van Sawgrass en de large format printers van Epson – Welke is de beste keuze voor jouw bedrijf?

De voordelen van de desktop sublimatieprinters van Sawgrass en de large format printers van Epson – Welke is de beste keuze voor jouw bedrijf?

In de wereld van printen en personalisatie heeft sublimatie printen de afgelopen jaren veel aandacht gekregen. Met de opkomst van desktop sublimatieprinters kun je als zowel hobbyist als professional op een gemakkelijke en betaalbare manier verbluffende afdrukken maken.

Sawgrass en Epson sublimatie inkt kopen

Ervaar uitzonderlijke sublimatieprint met Sawgrass en Epson inkt. Deze bekende merken bieden inktoplossingen voor verschillende printers, met uitstekende resultaten als gevolg. Sawgrass, een toegewijde sublimatieprintaanbieder, biedt SubliJet-inkten aan die bekend staan om levendige kleuren en nauwkeurige details. Of je nu gebruik maakt van de Virtuoso SG500, SG1000, SG400, SG800 of VJ 628 printers, Sawgrass-inkt brengt ontwerpen tot leven. Sawgrass biedt ook inktoplossingen voor de Ricoh-lijn: Ricoh Aficio GXe 3300N, Ricoh Aficio GXe 7700N, Ricoh Aficio GXe 3110DN en Ricoh Aficio GXe 7100DN.

Epson, een gevestigd merk, levert sublimatie-inkten die een balans bieden tussen kleurkwaliteit en levensduur. Wij bieden inkt aan voor de Epson 4450 en Sure Color SC-F serie. Compatibel met ontwerpsoftware en bijgewerkte printerstuurprogramma's, zorgt Epson voor een naadloze printervaring.

Sawgrass richt zich op desktopprinters voor kleine en middelgrote bedrijven, terwijl Epson een breder productassortiment biedt voor diverse behoeften en budgetten. Ontketen je creativiteit met Sawgrass en Epson inkt, en creëer verbluffende sublimatieprints die inspireren en betoveren. Ontdek vandaag nog de eindeloze mogelijkheden van sublimatieprinten.