Sublimatie Inkt

Meer printbenodigheden nodig?

Sublimatie printers

Sublimatie papier

Accessoires

Sublimatie blanco's

Blog 5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

Het is weer bijna zover - Koningsdag komt eraan en Nederland maakt zich klaar voor een dag vol feestelijkheden ter ere van Koning Willem-Alexander. Als bedrijf is dit het perfecte moment om je assortiment aan te vullen met unieke en op maat gemaakte Koningsdagartikelen. In deze blog verkennen we enkele creatieve ideeën om je sublimatie artikelen te transformeren in feestelijke en koninklijke meesterwerken. Laten we samen ontdekken hoe je je klanten kunt betoveren met onze Koningsdagcollectie.

Sawgrass en Epson sublimatie inkt kopen

Ervaar uitzonderlijke sublimatieprint met Sawgrass en Epson inkt. Deze bekende merken bieden inktoplossingen voor verschillende printers, met uitstekende resultaten als gevolg. Sawgrass, een toegewijde sublimatieprintaanbieder, biedt SubliJet-inkten aan die bekend staan om levendige kleuren en nauwkeurige details. Of je nu gebruik maakt van de Virtuoso SG500, SG1000, SG400, SG800 of VJ 628 printers, Sawgrass-inkt brengt ontwerpen tot leven. Sawgrass biedt ook inktoplossingen voor de Ricoh-lijn: Ricoh Aficio GXe 3300N, Ricoh Aficio GXe 7700N, Ricoh Aficio GXe 3110DN en Ricoh Aficio GXe 7100DN.

Epson, een gevestigd merk, levert sublimatie-inkten die een balans bieden tussen kleurkwaliteit en levensduur. Wij bieden inkt aan voor de Epson 4450 en Sure Color SC-F serie. Compatibel met ontwerpsoftware en bijgewerkte printerstuurprogramma's, zorgt Epson voor een naadloze printervaring.

Sawgrass richt zich op desktopprinters voor kleine en middelgrote bedrijven, terwijl Epson een breder productassortiment biedt voor diverse behoeften en budgetten. Ontketen je creativiteit met Sawgrass en Epson inkt, en creëer verbluffende sublimatieprints die inspireren en betoveren. Ontdek vandaag nog de eindeloze mogelijkheden van sublimatieprinten.