Sublimatie Drinkwaren

Water flessen

Thermoflessen

Thermosbekers

Meer printbenodigheden nodig voor drinkwaren?

Sublimatie Printer

Sublimatie Papier

Flessenpersen

Accessoires

Blog 5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

Het is weer bijna zover - Koningsdag komt eraan en Nederland maakt zich klaar voor een dag vol feestelijkheden ter ere van Koning Willem-Alexander. Als bedrijf is dit het perfecte moment om je assortiment aan te vullen met unieke en op maat gemaakte Koningsdagartikelen. In deze blog verkennen we enkele creatieve ideeën om je sublimatie artikelen te transformeren in feestelijke en koninklijke meesterwerken. Laten we samen ontdekken hoe je je klanten kunt betoveren met onze Koningsdagcollectie.

Ontdek onze drinkwaren: welke sublimatie drinkfles past bij jou?

Sublimatie waterflessen bedrukken: Onze sublimatie waterflessen zijn gemaakt van aluminium en lichtgewicht. Onze flessen komen met een karabijnhaak of handige dop, waardoor je hem makkelijk aan je tas kan vastmaken: perfect voor reizen en wandelen, of voor mee naar school.

Sublimatie thermosflessen bedrukken: Onze rvs-thermosflessen komen in verschillende soorten en maten, maar kunnen allemaal jouw drankje warm of koud houden! Of je ze in wit of zilver bestelt maakt niet uit: de kwaliteit van de print blijft hetzelfde. Een sublimatie thermosfles bedrukken is eenvoudig en het blijft veel langer zitten dan andere printtechnieken!

Sublimatie thermosbekers bedrukken: Onze sublimatie rvs-bekers zijn dubbelwandig en robuust. In vergelijking met keramieken of glazen bekers, zijn ze lichtgewicht en perfect voor buiten, want ze zullen niet kapotgaan.

Het verschil tussen aluminium en roestvrijstaal (rvs) is dat aluminium lichter is en bij je past als je draagbaarheid belangrijk vindt. Rvs is echter duurzamer en behoudt zijn uiterlijk en kwaliteit langer. Overigens kunnen onze rvs-producten jouw drankje beter warm of koud houden, omdat zij dubbelwandig zijn, waar onze aluminium-producten enkelwandig zijn.