Grootformaat Transferpersen

Meer printbenodigheden nodig?

Transferpersen

Sublimatie inkt

Heteluchtovens

3D Sublimatie Oven

Blog 5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

Het is weer bijna zover - Koningsdag komt eraan en Nederland maakt zich klaar voor een dag vol feestelijkheden ter ere van Koning Willem-Alexander. Als bedrijf is dit het perfecte moment om je assortiment aan te vullen met unieke en op maat gemaakte Koningsdagartikelen. In deze blog verkennen we enkele creatieve ideeën om je sublimatie artikelen te transformeren in feestelijke en koninklijke meesterwerken. Laten we samen ontdekken hoe je je klanten kunt betoveren met onze Koningsdagcollectie.

Ontdek onze grootformaat transferpersen!

De Sefa Slide 865 is de kleinste grootformaat transferpers met een persoppervlak van 85 x 65 cm. Hij is uitstekend om met gemak en in hoog tempo vlakke producten als textiel, fotopanelen en puzzels te bedrukken. Binnen 15 tot 20 minuten warmt de transferpers op. Je kan het sublimatieproduct en het grootformaat sublimatie transferpapier makkelijk in de pers plaatsen door de uitschuifla. De pers sluit en opent automatisch door het pneumatisch systeem.

Als je een groter persoppervlak nodig hebt is de Sefa Slide 1285 een goede optie. Deze printer werkt met hetzelfde systeem, maar heeft een persoppervlak van 125 x 85 cm.

Wil je nog groter en sneller sublimeren op blanco grootformaat sublimatieproducten? Dan is de Sefa Sublimaxi 2513 Transferpers perfect voor jou! Deze heeft een persoppervlak van wel 250 x 130 cm en heeft 2 pneumatische lades als persoppervlakken, waardoor je twee producten tegelijk kan sublimeren!

Het pneumatische systeem werkt zo: de compressor reguleert de drukkracht van de pers door een hogere of lagere luchtdruk te creëren in cilinder. Hierdoor oefent de pers gelijkmatige druk over het hele oppervlak van het sublimatieproduct uit. Dit is essentieel voor het bereiken van consistente en hoogwaardige sublimatieresultaten, omdat ongelijke druk kan leiden tot onvolledige transfers of kleurverschillen.