Sublimatie Telefoonhoesjes & Laptopsleeves

Vergelijkbare artikelen nodig?

3D sublimatie telefoonhoesjes

Muis- & Gamepads

Laptophoezen

Transferpersen

De voordelen van de desktop sublimatieprinters van Sawgrass en de large format printers van Epson – Welke is de beste keuze voor jouw bedrijf?

De voordelen van de desktop sublimatieprinters van Sawgrass en de large format printers van Epson – Welke is de beste keuze voor jouw bedrijf?

In de wereld van printen en personalisatie heeft sublimatie printen de afgelopen jaren veel aandacht gekregen. Met de opkomst van desktop sublimatieprinters kun je als zowel hobbyist als professional op een gemakkelijke en betaalbare manier verbluffende afdrukken maken.

Ontdek onze collectie van sublimatie telefoonhoesjes, laptop-, en tabletsleeves

Onze collectie van telefoonhoesjes bevat rubberen en plastic hoesjes en flip cases. Wij bieden stevige, rubberen telefoonhoesjes aan voor iPhone 13 & 14 met een inzetstuk van gehard glas op de achterkant. Onze andere stevige, rubberen hoesjes voor iPhone en Samsung zijn zwart of wit en hebben een aluminium inzetstuk. Op beide hoesjes kan je een design op het geleverde inzetstuk printen met sublimatie. Je kan het inzetstuk daarna op de achterkant van het hoesje plakken met de dubbelzijdige plakstrip.  

Onze plastic telefoonhoesjes hebben een Aluminium inzetstuk en hebben hetzelfde systeem als onze rubberen hoesjes. Beide soorten hoesjes bieden goede bescherming voor jouw telefoon.  

We bieden ook flip cases aan voor iPhone en Samsung. De flip cases hebben een zwarte lederlook en je kan ze personaliseren door de witte flap aan de voorkant te sublimeren. Al onze hoesjes verzekeren je van een krasvrije en duurzame print, omdat de geprinte afbeelding geen laag op het product vormt, maar in de coating trekt.  

De tablet- en laptopsleeve sublimatie producten zijn gemaakt van stevig, elastisch neopreen. Je kan je eigen design op de buitenkant printen, die geschikt is voor sublimatie. De zachte, grijze voering beschermt jouw laptop of tablet tegen krassen.