Sublimatie Telefoonhoesjes & Laptopsleeves

Vergelijkbare artikelen nodig?

3D sublimatie telefoonhoesjes

Muis- & Gamepads

Laptophoezen

Transferpersen

Blog 5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

Het is weer bijna zover - Koningsdag komt eraan en Nederland maakt zich klaar voor een dag vol feestelijkheden ter ere van Koning Willem-Alexander. Als bedrijf is dit het perfecte moment om je assortiment aan te vullen met unieke en op maat gemaakte Koningsdagartikelen. In deze blog verkennen we enkele creatieve ideeën om je sublimatie artikelen te transformeren in feestelijke en koninklijke meesterwerken. Laten we samen ontdekken hoe je je klanten kunt betoveren met onze Koningsdagcollectie.

Ontdek onze collectie van sublimatie telefoonhoesjes, laptop-, en tabletsleeves

Onze collectie van telefoonhoesjes bevat rubberen en plastic hoesjes en flip cases. Wij bieden stevige, rubberen telefoonhoesjes aan voor iPhone 13 & 14 met een inzetstuk van gehard glas op de achterkant. Onze andere stevige, rubberen hoesjes voor iPhone en Samsung zijn zwart of wit en hebben een aluminium inzetstuk. Op beide hoesjes kan je een design op het geleverde inzetstuk printen met sublimatie. Je kan het inzetstuk daarna op de achterkant van het hoesje plakken met de dubbelzijdige plakstrip.  

Onze plastic telefoonhoesjes hebben een Aluminium inzetstuk en hebben hetzelfde systeem als onze rubberen hoesjes. Beide soorten hoesjes bieden goede bescherming voor jouw telefoon.  

We bieden ook flip cases aan voor iPhone en Samsung. De flip cases hebben een zwarte lederlook en je kan ze personaliseren door de witte flap aan de voorkant te sublimeren. Al onze hoesjes verzekeren je van een krasvrije en duurzame print, omdat de geprinte afbeelding geen laag op het product vormt, maar in de coating trekt.  

De tablet- en laptopsleeve sublimatie producten zijn gemaakt van stevig, elastisch neopreen. Je kan je eigen design op de buitenkant printen, die geschikt is voor sublimatie. De zachte, grijze voering beschermt jouw laptop of tablet tegen krassen.