• Photo Products

    Foto Producten

    Met Foto Producten maak je unieke, gepersonaliseerde artikelen in een handomdraai! Daarom vind je op deze pagina fotoproducten die je eenvoudig kunt personaliseren. Zoals bedelarmbandjes, buttons en rozetten. Maar ook de klassieke sneeuwbol in verschillende kleuren, vormen en maten. Ook vind je hier apparatuur waarmee je het productieproces versnelt en vergemakkelijkt! Zoals de buttonmachine en snijmachine.

Filter
36 resultaten
BMS.CON.PIB.056
Button Ø56 mm
BMS.CON.PIB.100
Button Ø100 mm
BMS.CON.PIB.037
Button Ø37 mm
BMS.MAC.BOD.001
Buttonmachine

Alles voor unieke fotoproducten

Technotape International is de groothandel met een ruim assortiment aan photo fun producten. Voor al deze producten heb je geen tot weinig apparatuur nodig. Dus je kunt met een minimale investering, eenvoudig en snel van start met producten personaliseren!

Foto sneeuwbol

De foto sneeuwbol is een klassieker die populair blijft! Bij Technotape vind je sneeuwbollen in verschillende kleuren, vormen en thema’s. Bijvoorbeeld een ronde sneeuwbol met witte sneeuwglitters, lavendelglitters of rode hartjes. Er is ook een sneeuwbol met babyblauwe of babyroze glitters. Met een babyfoto erin is het een leuk, persoonlijk cadeautje! Ook vind je hier bloemvormige hartvormige en vierkante sneeuwbollen.

Buttons en rozetten

Ook vind je bij Technotape allerlei buttons en rozetten die je kunt personaliseren, en de apparatuur die je daarvoor nodig hebt. Naast de buttons zelfs, zijn er ook verschillende artikelen met een button. Zoals een klokspiegeltje met standaard, flesopenersleutelhanger en magneet.

Om sneller en gemakkelijker buttons te maken, vind je hier bijvoorbeeld zowel een handige cirkelsnijder als een snijmachine. En uiteraard een buttonmachine. De bijbehorende productiemallen zijn in verschillende maten apart verkrijgbaar.