Sublimatie Artikelen voor Buiten & Tuin

Meer printbenodigheden nodig?

Sublimatie papier

Sublimatie inkt

Wanddecoratie & Signing 

Sublimatie Artikelen

Blog 5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

Het is weer bijna zover - Koningsdag komt eraan en Nederland maakt zich klaar voor een dag vol feestelijkheden ter ere van Koning Willem-Alexander. Als bedrijf is dit het perfecte moment om je assortiment aan te vullen met unieke en op maat gemaakte Koningsdagartikelen. In deze blog verkennen we enkele creatieve ideeën om je sublimatie artikelen te transformeren in feestelijke en koninklijke meesterwerken. Laten we samen ontdekken hoe je je klanten kunt betoveren met onze Koningsdagcollectie.

Leer ons buiten & tuin assortiment kennen!

Sublimatie tuinbordjes: Deze sublimatie tuinbordjes van Unisub zijn gemaakt van glanzend wit aluminium. Dankzij de transparante coating is het geschikt voor sublimatie en kan je er leuke designs en teksten op printen: perfect voor in de groentetuin, kruidentuin en botanische tuin! De tuinbordjes zijn bestand tegen regen en de zon, waardoor je print lang mooi blijft.  
 
We bieden de tuinbordjes aan in verschillende maten en vormen, waaronder rechthoekige, vierkante en ovale vormen. De meeste van onze sublimatie tuinbordjes hebben een strakke, rechte rand, maar we hebben ook bordjes met sierlijke randen.  
 
ChromaLuxe Outdoor sublimatie fotopanelen: Deze fotopanelen voor buiten zijn gemaakt van lichtgewicht, glanzend wit aluminium en zijn duurzaam: zij zijn gemaakt van 100% gerecycled aluminium en zijn ook weer volledig te recyclen.  
 
Het Outdoor sublimatie fotopaneel is UV bestendig, waardoor het langdurig in de regen of het zonlicht kan staan, zonder de kwaliteit van de print op het fotopaneel te verliezen. Dit en de strakke ondergrond van het fotopaneel zorgen ervoor dat jij levendige, haarscherpe designs kan printen op het fotopaneel. Perfect voor reclameborden die buiten hangen!