Sublimatie Glazen

Meer printbenodigheden voor glaswerk nodig?

Sublimatie printer

Sublimatie papier

Mokkenpersen

Heteluchtovens

Blog 5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

Het is weer bijna zover - Koningsdag komt eraan en Nederland maakt zich klaar voor een dag vol feestelijkheden ter ere van Koning Willem-Alexander. Als bedrijf is dit het perfecte moment om je assortiment aan te vullen met unieke en op maat gemaakte Koningsdagartikelen. In deze blog verkennen we enkele creatieve ideeën om je sublimatie artikelen te transformeren in feestelijke en koninklijke meesterwerken. Laten we samen ontdekken hoe je je klanten kunt betoveren met onze Koningsdagcollectie.

Welk soort glaswerk bedrukken past het beste bij jou?

Of jij nou een wijnliefhebber bent die graag thuis geniet van een drankje of liever altijd onderweg bent en je drankje overal ter hand moet hebben, wij hebben alles voor jou in onze uitgebreide collectie van glazen sublimatie artikelen!

Verander jouw champagne-, wijn, bier en shotglazen in modieuze subilmatie glazen! Zo kan je prachtige drankjes maken: perfect voor een feestje! Of, geef je glazen in je restaurant of bar een logo!

We bieden ook een waterfles en mason jar aan, waarin je je drankje kan meenemen voor onderweg! Dit is een duurzamere optie dan plastic wegwerpflesjes. Hoewel het meeste van ons glaswerk een matte coating heeft, is de mason-jar doorzichtig. Hierdoor kan je je drankje zien en esthetische cocktails, limonades en koffies creëren!

Onze glazen mokken zijn perfect voor op kantoor: print het bedrijfslogo bijvoorbeeld het bedrijfslogo. Of, geniet thuis van een koffie of thee uit je eigen ontworpen mok.

Voor de opruimers onder ons bieden we glazen bewaarpotten aan, die je kan sublimeren met je eigen design of categorienaam. Op deze manier, kan jij je voorraadkast er georganiseerd en geweldig uit laten zien!