• Sublimatie Artikelen

    Deze sublimatie artikelen kun je personaliseren door de druktechniek sublimatie. Ontdek ons uitgebreide assortiment met uiteenlopende sublimatie artikelen van verschillende materialen! Van de stijlvolle, duurzame thermosfles van rvs tot dé klassieker: de sublimatie mok van keramiek. Ook vind je hier fototegels, muismatten en slippers, telefoonhoesjes en flip cases. Maar ook textiel van zowel polyester, katoen en zelfs zacht polylinnen.

Filter
76 resultaten
Best Seller
SPM.082.096.002
Sublimatie Mok 11oz Wit - High Value
Best Seller
BOX.100.110.100
11oz Mok Verpakkingsdoos Wit
Best Seller
SPM.080.080.001
Sublimatie Emaille Mok 12oz Wit
Best Seller
MPD.230.190.002
Sublimatie Muismat - 230 x 190 x 3 mm
Best Seller
SCB.082.096.001
Sublimatie Spaarpot Wi - 8,2 x 9,6 cm
Best Seller
SUB.TIN.REC.001
Sublimatie Blik - 198 x 128 x 50 mm

Blanco sublimatie producten bedrukken

Technotape International is de sublimatie groothandel met een ruim assortiment aan blanco sublimatie producten. Bij ons vind je kwalitatieve bedrukbare producten van diverse materialen en merken die je kan personaliseren door ze te sublimeren.

Breed assortiment met bedrukbare artikelen

Van de populaire sublimatie mokken tot bedrukbare thermoslessen en telefoonhoesjes, Technotape heeft een breed assortiment aan sublimatie producten die je voor ieder moment of gelegenheid kunt personaliseren.

Het assortiment keramieken sublimatie artikelen varieert van de populaire witte mok in verschillende vormen en formaten tot gekleurde sublimatie mokken en glitter mokken. Zelfs een magic hittegevoelige mok die van kleur verandert! Maar je vindt hier ook keuken & tafelgerei, tegels en magneten. En er zijn glazen artikelen die je kunt bedrukken. Zoals de mason jar, snijplankglazen bierpul en de 29 cm klok.

Bedrukt textiel blijft populair. Bij het kiezen van textiel voor sublimatieprinten is het belangrijk dat je kiest voor 100% polyester materiaal. Dan kun je het haarscherp en in full-color bedrukken. Gegarandeerd een fotorealistisch resultaat. Technotape biedt verschillende soorten textiel die geschikt zijn voor sublimatie. Van T-shirts, kussenhoezen, handdoeken en een strandlaken tot sokkenfleecedekens en tassen.

Ook kun je rubberen producten sublimeren. Deze artikelen hebben allemaal een zachte toplaag van 100% wit polyester waardoor ze geschikt zijn voor sublimatie. Zoals slippers, een muismat, deurmat en onderzetters. En stevige plastic artikelen met een transparante polymeercoating. Zoals telefoonhoesjes voor de nieuwste iPhone of Samsung Galaxy. Of een broodtrommel en een bagagelabel voor op reis.

Tegenwoordig kun je ook hout bedrukken door sublimatie. In het sublimatie assortiment van Technotape vind je houten sublimatie artikelen met een transparante polymeercoating. Zoals Unisub producten, houten panelen en awards.

Wil je inspelen op de toenemende vraag naar duurzaamheid? Dan kun je dit uitstekend combineren met het personaliseren van artikelen zoals roestvrij stalen drinkwaren. Zoals een sublimatie thermosfles, beker of wijnglas van roestvrij staal. Ook de hoogwaardige aluminium fotopanelen van ChromaLuxe zijn een onmisbare aanvulling op je assortiment.