Sublimatie Mokkenpersen

Meer printbenodigheden nodig?

Sublimatie mokken

Mok-formaat Papieren Vellen

Sublimatie Printers

Mokkenoven

De voordelen van de desktop sublimatieprinters van Sawgrass en de large format printers van Epson – Welke is de beste keuze voor jouw bedrijf?

De voordelen van de desktop sublimatieprinters van Sawgrass en de large format printers van Epson – Welke is de beste keuze voor jouw bedrijf?

In de wereld van printen en personalisatie heeft sublimatie printen de afgelopen jaren veel aandacht gekregen. Met de opkomst van desktop sublimatieprinters kun je als zowel hobbyist als professional op een gemakkelijke en betaalbare manier verbluffende afdrukken maken.

Ontdek ons verscheiden aanbod aan mokkenpersen!

Als groothandel in blanco sublimatieproducten bieden we veel verschillende soorten mokken aan. Daarvoor heb je ook verschillende soorten mokkenpersen nodig. Hier leggen we uit wat voor sublimatie mokkenpersen wij hebben.  
 
We hebben onze standaard 8oz tot 11oz mokkenpers, waarmee je standaard sublimatiemokken kan sublimeren. Bij deze pers horen meerdere mokkenpersmodulen voor verschillende maten mokken, die je op de mokkenpers kan aansluiten: superhandig! De BluePRESSLine Mokkenpers met verwarmingselement voor standaard mokken kan je zelfs gebruiken voor bedrukkingen met Toner Transfer.  

Verder, hebben we een conische mokkenpers voor 12oz Latte-mokken. Ook hebben we een flessenpers om bijvoorbeeld sublimatie thermosflessen te sublimeren. Wil jij verschillende mokken en flessen sublimeren? Kies dan voor onze multifunctionele mokkenpers: dankzij de 7 bijgeleverde matten, kan je mokken en flessen in uiteenlopende maten sublimeren.  

Wil je snel en veel mokken sublimeren? Dan is de 4 in 1 mokkenpers echt iets voor jou! Hiermee kan je vier mokken tegelijk sublimeren. Je kan de vier modules afzonderlijk van elkaar instellen op tijd en temperatuur.