Retourbeleid

TECHNOTAPE INTERNATIONAL


Laatst bijgewerkt in juni, 2023

Ons retourbeleid

We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met jouw bestelling. We weten en begrijpen echter dat er momenten zijn waarop je een product wenst te retourneren of ruilen. Hier zijn een paar stappen die je kan volgen om een product te retourneren dat niet aan jouw behoeften voldoet. Je dient ons voorafgaand aan het retourneren van de producten op de hoogte te stellen: 

 1. Neem contact op met onze klantenservice via [email protected] of met jouw Sales & Accountmanager om je retour aan te melden en eventuele specifieke details te bespreken. Graag de volgende informatie opnemen:
  • Reden van retour
  • Productnummer
  • Batchnummer
  • Aantal producten
  • Foto's en/of video's
 2. Specificeer de betreffende order en het artikel dat je retourneert. Geef een reden op voor de retourzending: defecte goederen, beschadigde, ongeopende of ontbrekende producten. Graag aangeven als een artikel in kwestie is: als artikelen bijvoorbeeld garanties hebben, geopende cartridges, geopende software of als een artikel een speciale bestelling is, nemen we rechtstreeks contact met je op, aangezien sommige van deze artikelen mogelijk niet in aanmerking komen voor retournering of terugbetaling.
 3. Bij het retourneren of ruilen van artikelen die niet defect zijn: Je ontvangt van ons een geautomatiseerde e-mail met een RMA-code. Zorg ervoor dat je bij het inpakken van het artikel deze code op de verpakking plakt - deze moet altijd zichtbaar zijn.
 4. Afhankelijk van de gekochte artikelen, als deze in aanmerking komen voor een terugbetaling en deze artikelen verantwoord zijn, verwerken we een terugbetaling op onze bekende rekening.

Retourneren van goederen, product wordt niet geaccepteerd zonder de juiste autorisatie van de accountmanager. Neem contact op met jouw vertegenwoordiger en geef een lijst met artikelen, inclusief factuurgegevens en reden voor retournering. Afhankelijk van het product is er een periode van 30 dagen om een artikel te retourneren. Als een artikel is goedgekeurd voor retournering, geven we een winkeltegoed uit dat kan worden gebruikt voor de volgende aankoop. Houd er rekening mee dat er herbevoorradingskosten zijn en dat de verzending voor rekening van de afzender is. Daarna kunnen we de retourzending niet meer in behandeling nemen. Op maat gemaakte producten komen niet in aanmerking voor retourzending zoals bedrukte artikelen en of geopende verpakkingen (incomplete binnenverpakkingen).