Sublimatie Artikelen in verschillende Materiaal soorten

Keramiek

Aluminium

Kunststof

Hout

Glas

Meer druk benodigdheden nodig?

Keramieke Mokken

Glaswerk

Aluminium Drinkwaren

Houten Canvas Frames

Blog 5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

Het is weer bijna zover - Koningsdag komt eraan en Nederland maakt zich klaar voor een dag vol feestelijkheden ter ere van Koning Willem-Alexander. Als bedrijf is dit het perfecte moment om je assortiment aan te vullen met unieke en op maat gemaakte Koningsdagartikelen. In deze blog verkennen we enkele creatieve ideeën om je sublimatie artikelen te transformeren in feestelijke en koninklijke meesterwerken. Laten we samen ontdekken hoe je je klanten kunt betoveren met onze Koningsdagcollectie.

Leer meer over onze sublimatiematerialen!

Sublimatiekeramiek: Ons witte sublimatiekeramiek heeft een strakke uitstraling, wat perfect is voor het huishouden. We hebben sublimatiemokken, -tegels, -bloempotten en -kommen van glanzend wit keramiek wat je kan personaliseren met sublimatie. Onze .001-mok in het bijzonder verzekerd jou van perfecte kwaliteit, omdat wij bij deze mok de kwaliteit streng controleren: zij hebben een verfijnde afwerking en behouden hun uiterlijk voor lange tijd.  

Sublimatiealuminium & sublimatiemetaal: Ons Sublimatiealuminium en metaal is perfect voor het creëren van strakke, moderne en originele sublimatieproducten. Door de strakke ondergrond heeft de print levendige kleuren en is de afdruk haarscherp. We hebben aluminium- sublimatiefotopanelen, -drinkflessen, -sleutelhangers, sublimatietags, ornamenten en sublimatietuinbordjes.  

Sublimatierubber: Onze rubber sublimatieproducten zijn erg praktisch. Onze sublimatie telefoonhoesjes zijn gemaakt van stevig rubber, zodat zij een goede bescherming bieden voor jouw telefoon en onze sublimatie muismatten, vloermatten en onderzetters hebben een rubberen, antislip rubberen ondergrond, zodat zij op hun plek blijven liggen.  

Sublimatieplastic: Sublimatieplastic is perfect voor lichte producten die niet mogen breken, zoals de plastic sublimatiebroodtrommel, -mok of -telefoonhoesje. De witte, plastic ondergrond zorgt ervoor dat jouw sublimatiedruk levendig en scherp is.  

Sublimatiehout: Onze sublimatieproducten van hout zijn perfect voor een rustieke uitstraling. We hebben dienbladen van hout en wandpanelen van hout die geschikt zijn voor sublimatie.  

Sublimatieglas: Sublimatieglas geeft aan sublimatieproducten een hoogwaardige, strakke en moderne uitstraling. Wij bieden glazen fotopanelen van ’s werelds lichtste fotoglas wat supersterk is!