• 3D Sublimation

    3D Sublimatie

    Met 3D sublimatie bedruk je producten rondom. Dit kun je doen met bijvoorbeeld onze rubberen en plastic telefoonhoesjes en bumpers. Ook kun je borden, bestek en broodtrommels in 3D personaliseren! Op deze pagina vind je naast de artikelen ook de hardware en verbruiksmaterialen. Zoals de revolutionaire 3D Sublimatie Oven met apart de bijpassende productiemallen waarmee je de artikelen in de oven plaatst. En tenslotte Xtreme 3D sublimatiefilm.

Filter
116 resultaten
3DT.KID.SPO.001
3D Sublimatie Lepel
3DT.KID.KNI.001
3D Sublimatie Mes
3DT.KID.FOR.001
3D Sublimatie Vork
3DT.SUB.PAR.070
3DT.SUB.PAR.070
3DT.SUB.BOT.G01
3DT.SUB.BOT.G01

Producten rondom te bedrukken

Technotape International is de sublimatie groothandel met een ruim assortiment aan bedrukbare artikelen en hardware. Bij ons vind je onder andere alles voor 3D sublimatie. Hiermee kun je artikelen rondom bedrukken, zelfs ronde hoeken!

3D Sublimatie Oven

De unieke 3D Sublimatie Oven is ontworpen en geproduceerd door Technotape zelf. Dankzij de productlade kun je veilig en gemakkelijk producten in de oven plaatsen en verwijderen. En het duidelijke display geeft duidelijk de status weer. Zodra het proces is afgerond, opent de lade automatisch precies op het juiste moment. Dit maakt de 3D Oven een gebruiksvriendelijke apparaat! 

Binnenkort lanceert Technotape de 3D Sublimatie Oven Pro. Hiermee kun je grotere producten sublimeren, zoals schoenen en scheenbeschermers!

Artikelen in 3D sublimeren

Hier vind je allerlei 3D sublimatie artikelen. Van telefoonhoesjes en bumpers voor Apple iPhone en Samsung Galaxy tot borden en bestek.

Productiemal en 3D Folie

Om 3D producten te sublimeren heb je een bijpassende productiemal en 3D folie nodig. De productiemal houdt het product netjes en de folie perfect gepositioneerd. De hittegevoelige 3D folie met de print trekt vacuüm om het product heen. Door deze hitte en druk brengen de inkt over op de coating van het product.