10 Sublimatie artikelen om Maxima(al) te stralen tijdens Koningsdag

Door Mitchell van Plateringen | Laatst bijgewerkt 6 april 2023

"Op 27 april vieren wij Koningsdag, een nationale feestdag ter ere van de verjaardag van Koning Willem-Alexander. Het is een dag vol feestelijkheden, muziek, optochten en oranjegekleurde straten. Of je nu van plan bent om deel te nemen aan een van de vele festiviteiten of gewoon thuis van een vrije dag wilt genieten, onze sublimatieproducten kunnen je helpen om helemaal in de feeststemming te komen."

1. Maak je Koningsdag-outfit af met een bedrukte sublimatietas

Een oranje tas is een essentieel accessoire voor Koningsdag. Het is niet alleen praktisch om al je benodigdheden in op te bergen, maar het geeft ook een extra boost aan je feestoutfit. Onze sublimatietas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan bedrukt worden met een ontwerp naar keuze.

Bekijk sublimatietas

2. Bedruk een gepersonaliseerde mok in het oranje thema

Begin je Koningsdagochtend met een kopje koffie of thee in een oranje mok. Onze sublimatiemokken zijn van hoge kwaliteit en kunnen bedrukt worden met een gepersonaliseerd ontwerp of afbeelding. Zo kan je op een leuke manier je steun voor het Nederlandse koningshuis laten zien.

Bekijk sublimatie mok

3. Ontwerp je eigen bedrukte sublimatie oranjeleeuw

Op Koningsdag zijn leeuwen het symbool van het Nederlandse koningshuis. Deze schattige knuffel leeuw is perfect voor kinderen en volwassenen die van knuffels houden. Onze sublimatie knuffels zijn zacht en knuffelbaar, en kunnen bedrukt worden met een leuke boodschap of afbeelding.

Bekijk pluchen leeuw ➜

4. Zwaai naar het koningspaar met bedrukte handvlaggen

Wanneer je naar een optocht of parade gaat op Koningsdag, is het leuk om een handvlag mee te nemen om de koning en koningin toe te zwaaien. Onze sublimatie handvlaggen kunnen bedrukt worden met je eigen ontwerp of afbeelding.

Bekijk sublimatie vlag ➜

5. Draag je eigen bedrukte oranje Koningsdag T-shirt

Een bedrukte oranje T-shirt is een klassieke keuze voor Koningsdag. Onze sublimatie T-shirts zijn gemaakt van duurzaam materiaal en kunnen bedrukt worden met een gepersonaliseerd ontwerp of afbeelding. Zo kan je je eigen unieke Koningsdag T-shirt maken.

Bekijk sublimatie T-shirts ➜

6. Maak je Koningsdag outfit af met een drukbare button

Buttons zijn een eenvoudige manier om je feestoutfit op te fleuren op Koningsdag. Onze buttons kunnen bedrukt worden met een gepersonaliseerd ontwerp of afbeelding. Ze zijn ook een leuk aandenken om te bewaren voor volgende Koningsdagen. Hoewel de button officieel geen sublimatieproduct is, mag deze toch niet ontbreken in deze top 10.

Bekijk oranje button

7. Geniet van je bier in stijl met onze gepersonaliseerde bierpul

Op Koningsdag wordt er natuurlijk bier gedronken. Deze sublimatie bierpul is de perfecte manier om je bier in te schenken op de dag van de koning. Je kunt eigen tekst of foto’s op de pul bedrukken om origineel voor de dag te komen.

Bekijk sublimatie beerpul

8. Serveer de Hollandse snacks in een oranje-thema schaaltje

Als je van plan bent om te genieten van wat lekkere snacks op Koningsdag, dan is ons sublimatie schaaltje een perfecte keuze. Het is gemaakt van stevig materiaal en kan bedrukt worden met een ontwerp naar keuze.

Bekijk sublimatie kom

9. Warm voorbereid met een fleecedeken op de kleedjesmarkt

Op Koningsdag kan het soms nog wat fris zijn, vooral in de avonduren. Daarom is onze sublimatie fleecedeken een perfecte aanvulling op je feestuitrusting. Het is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal en kan bedrukt worden met een gepersonaliseerd ontwerp of afbeelding. Zo kan je lekker warm blijven terwijl je geniet van alle festiviteiten.

Bekijk sublimatie fleecedeken ➜

10. Voeg een vleugje oranje toe aan je look met onze sublimatie sokken

Ook je voeten mogen niet vergeten worden tijdens Koningsdag. Zo kan je je outfit helemaal afmaken met een paar oranje sokken, die ook nog eens lekker zitten. Of je nu gaat dansen op muziek of gewoon een wandeling maakt door de stad, onze sublimatie sokken zorgen ervoor dat je comfortabel en stijlvol blijft.

Bekijk sublimatie sokken

Binnenkort versturen onze Koningsdag nieuwsbrief special. Wil je deze ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste sublimatienieuws en ontvang je maandelijks inspiratie voor events- en feestdagen.
 

Gerelateerde artikelen

Blog 5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

Het is weer bijna zover - Koningsdag komt eraan en Nederland maakt zich klaar voor een dag vol feestelijkheden ter ere van Koning Willem-Alexander. Als bedrijf is dit het perfecte moment om je assortiment aan te vullen met unieke en op maat gemaakte Koningsdagartikelen. In deze blog verkennen we enkele creatieve ideeën om je sublimatie artikelen te transformeren in feestelijke en koninklijke meesterwerken. Laten we samen ontdekken hoe je je klanten kunt betoveren met onze Koningsdagcollectie.

Banner Back to School Essentials: Discover Must-Have Supplies in Our Back-to-School Collection

Laat je Inspireren voor jouw Sublimatie Back to School Collectie

Maak je klaar voor het nieuwe schooljaar door creativiteit en personalisatie toe te voegen aan elke student zijn ervaring. Ontdek ons diverse assortiment aan sublimatie accessoires, ontworpen om schoolbenodigdheden naar een hoger niveau te tillen en elk moment onvergetelijk te maken.

Ontvang de nieuwsbrief

Abonneer je op de nieuwsbrief van Technotape om het onmisbare nieuws en informatie in je inbox te ontvangen.

 

Privacy *

Volg ons op social media

Top artikel