6 Sublimatie items om in stijl Back2School te gaan!

Door Susan Oberndorff | Laatst bijgewerkt 23 May 2023

"Ontdek onze fantastische Back2School-producten, perfect om het nieuwe schooljaar met stijl en functionaliteit te beginnen! Bij Technotape hebben we een breed scala aan sublimatie-artikelen die je zullen helpen om je schooltijd nog leuker en georganiseerder te maken. Het beste van alles is dat al onze producten kunnen worden gepersonaliseerd door middel van sublimatie, waardoor je ze kunt aanpassen aan je eigen unieke stijl en voorkeuren. Bekijk enkele van onze geweldige producten hieronder"

Pauzeer met je eigen sublimatie design

Maak je lunchpauze leuk en kleurrijk met onze sublimatie broodtrommel. Dit is niet zomaar een gewone broodtrommel - je kunt hem volledig personaliseren met je favoriete afbeeldingen, ontwerpen of zelfs je naam. Dankzij het sublimatieproces kunnen we levendige en duurzame prints rechtstreeks op de plastic broodtrommel aanbrengen. Zo kun je je eigen unieke stijl laten zien terwijl je je lunch opeet!

Geef deze schattige Thermosfles met berenoren mee aan je kind naar school! Net als al onze andere sublimatieproducten kun je ook deze thermosfles volledig aanpassen met je favoriete afbeeldingen, patronen of teksten. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een thermosfles die helemaal bij jouw kind past. Met de hoogwaardige sublimatietechnologie blijft je ontwerp levendig en gaat het niet vervagen.

Ga georganiseerd en stijlvol naar school met Technotape’s Back2School producten!

Bereid je voor op het nieuwe schooljaar met ons sublimatie-etui. Niet alleen kan je deze etui zelf personaliseren, maar je krijgt er ook pennen, potloden en andere onderdelen bij. Voeg je naam, een quote of zelfs een foto toe om je etui uniek te maken. Met sublimatie is de sky the limit als het gaat om personalisatie!

Met dit pennenblik houd je pennen, potloden en andere schrijfwaren georganiseerd. Met sublimatie kun je dit pennenblik transformeren tot een echte blikvanger. Voeg je favoriete kleuren, patronen of afbeeldingen toe en maak van dit functionele item een persoonlijk pronkstuk.

Leg je aantekeningen, gedachten en ideeën vast in ons sublimatie notitieblok. Dankzij het sublimatieproces kun je het notitieblok aanpassen aan je eigen stijl; plaats je favoriete foto's op de cover of creëer een uniek patroon dat bij je persoonlijkheid past. Zo steel jij de show tijdens je lessen!

Blijf georganiseerd en neem je papieren overal mee naartoe met ons Unisub sublimatie clipboard met vlakke clip. Ook dit praktische item kan volledig gepersonaliseerd worden met sublimatie. Voeg je favoriete ontwerp, schoollogo of zelfs je naam toe om een gepersonaliseerd en functioneel accessoire te creëren.

Met onze sublimatietechniek kun je je eigen stempel drukken op je schoolspullen en een unieke statement maken. Wacht niet langer en maak je Back 2 School-ervaring onvergetelijk met onze sublimatie-artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Blog 5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

Het is weer bijna zover - Koningsdag komt eraan en Nederland maakt zich klaar voor een dag vol feestelijkheden ter ere van Koning Willem-Alexander. Als bedrijf is dit het perfecte moment om je assortiment aan te vullen met unieke en op maat gemaakte Koningsdagartikelen. In deze blog verkennen we enkele creatieve ideeën om je sublimatie artikelen te transformeren in feestelijke en koninklijke meesterwerken. Laten we samen ontdekken hoe je je klanten kunt betoveren met onze Koningsdagcollectie.

Banner Back to School Essentials: Discover Must-Have Supplies in Our Back-to-School Collection

Laat je Inspireren voor jouw Sublimatie Back to School Collectie

Maak je klaar voor het nieuwe schooljaar door creativiteit en personalisatie toe te voegen aan elke student zijn ervaring. Ontdek ons diverse assortiment aan sublimatie accessoires, ontworpen om schoolbenodigdheden naar een hoger niveau te tillen en elk moment onvergetelijk te maken.

Ontvang de nieuwsbrief

Abonneer je op de nieuwsbrief van Technotape om het onmisbare nieuws en informatie in je inbox te ontvangen.

 

Privacy *

Volg ons op social media

Top artikel