Creëer je eigen Halloween-producten met de sublimatietechniek van Technotape!

Door Susan Oberndorff | Laatst bijgewerkt 16 mei 2023

‘Trick or treat!’ Halloween staat weer voor de deur! Heb jij je Halloween decoraties al in huis? Dit jaar creëer je met de sublimatietechniek van Technotape de leukste Halloweenproducten om jouw huis in helemaal in de sfeer van het seizoen te krijgen! Lees hieronder onze tips om de meest creatieve Halloweenproducten te maken!

Drink in Halloween stijl!

Maak jouw Halloween-feest compleet met ons assortiment van sublimatie mokken. Onze Magic Sublimatie Mok, met zijn verborgen ontwerp en speciale magische coating, is perfect voor degenen die op zoek zijn naar wat extra mysterie.
Voor degenen die op zoek zijn naar wat meer kleur, raden we onze roodbruine mok of donkergroene mok aan. De warme kleur is perfect voor het vieren van Halloween en past bij de herfstkleuren. Het geeft een gezellige en uitnodigende sfeer aan jouw drankje.

Onze mokken zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek en hebben een inhoud van 11oz, waardoor ze perfect zijn voor het serveren van jouw favoriete drankje tijdens Halloween. Bovendien zijn ze vaatwasserbestendig en kunnen ze keer op keer worden gebruikt zonder dat de kwaliteit verloren gaat. 

Snoep je vol tijdens Halloween

Wil jij jouw Halloween-traktaties presenteren in stijl? Dan zijn onze sublimatie blikken perfect voor jou!

Ons ronde en vierkante blik zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en goed geschikt voor Halloween. De blikken hebben een glad oppervlak, wat betekent dat ze perfect zijn voor het bedrukken met jouw eigen ontwerp. Voeg een spookachtig design toe of maak het persoonlijk met jouw eigen foto's of tekst - de mogelijkheden zijn eindeloos!

Zowel de ronde als vierkante blikken hebben perfecte formaten voor het bewaren van jouw favoriete Halloween-traktaties, zoals snoep, koekjes of cupcakes. Verder zijn onze blikken van hoge kwaliteit, waardoor ze keer op keer kunnen worden gebruikt en zijn ze eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. 

Maak je Halloween-outfit compleet!

Zorg dat je Halloween-outfit helemaal tot aan de puntjes uitgewerkt is met deze leuke tattoos. Ook moet je zorgen dat je je eigen bijpassende sokken ontwerpt! We bieden deze sokken in verschillende maten aan.

Gerelateerde artikelen

Blog 5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

Het is weer bijna zover - Koningsdag komt eraan en Nederland maakt zich klaar voor een dag vol feestelijkheden ter ere van Koning Willem-Alexander. Als bedrijf is dit het perfecte moment om je assortiment aan te vullen met unieke en op maat gemaakte Koningsdagartikelen. In deze blog verkennen we enkele creatieve ideeën om je sublimatie artikelen te transformeren in feestelijke en koninklijke meesterwerken. Laten we samen ontdekken hoe je je klanten kunt betoveren met onze Koningsdagcollectie.

Banner Back to School Essentials: Discover Must-Have Supplies in Our Back-to-School Collection

Laat je Inspireren voor jouw Sublimatie Back to School Collectie

Maak je klaar voor het nieuwe schooljaar door creativiteit en personalisatie toe te voegen aan elke student zijn ervaring. Ontdek ons diverse assortiment aan sublimatie accessoires, ontworpen om schoolbenodigdheden naar een hoger niveau te tillen en elk moment onvergetelijk te maken.

Ontvang de nieuwsbrief

Abonneer je op de nieuwsbrief van Technotape om het onmisbare nieuws en informatie in je inbox te ontvangen.

 

Privacy *

Volg ons op social media

Top artikel