Mix & match hoogwaardige ChromaLuxe fotopanelen voor aan de muur

Door Valerie van der Klift | Last bijgewerkt 9 februari 2023

"Mooie wanddecoratie maakt een ruimte helemaal af. Vooral als je kiest voor gepersonaliseerde wandpanelen. Maar je hebt zó veel opties … In deze blog lees je over de verschillende wandpanelen van ChromaLuxe, en per ruimte welk type paneel het beste tot zijn recht komt."

Mooie wanddecoratie maakt een ruimte helemaal af. Vooral als je kiest voor gepersonaliseerde wandpanelen. Maar je hebt zó veel opties … In deze blog lees je over de verschillende wandpanelen van ChromaLuxe, en per ruimte welk type paneel het beste tot zijn recht komt. 

Alle wandpanelen die in dit artikel worden genoemd, zijn van het merk ChromaLuxe. ChromaLuxe is een wereldleider op het gebied van sublimatiefotopanelen. Oftewel: hoogwaardige panelen van ’s werelds beste kwaliteit. Deze zijn namelijk perfect voor foto’s of prints van HD-kwaliteit. En ze zijn krasvast en ontworpen om een leven lang mee te gaan! 

ChromaLuxe: hoogwaardige fotopanelen van aluminium of hout

De ChromaLuxe-fotopanelen zijn gemaakt van hout of aluminium, en verkrijgbaar met verschillende luxueuze coatings en afwerkingen. Je vindt deze sublimatiepanelen in uiteenlopende afmetingen in het assortiment van Technotape: 

ChromaLuxe metalen wandpanelen 

  • Glanzend wit 
  • Mat wit 
  • Glanzend transparant 
  • Mat transparant 
  • Outdoor

ChromaLuxe houten wandpanelen 

  • Glanzend wit 
  • Mat transparant 

Maar welk ChromaLuxe-wandpaneel past nou het best waar? Dat lees je hier per (woon)ruimte.

De entree: maak een collage van meerdere wandpaneeltjes 

In de entree of hal sta je al snel met je neus dicht op de wanddecoratie. Dus kies hier voor meerdere kleine wandpaneeltjes van glanzend wit mdf. Dit maakt het trouwens een leuke plek voor een collage met leuke foto’s van het hele gezin! En deze kun je eindeloos aanpassen of aanvullen met nieuwe foto’s. 

De woonkamer: maak een statement met een groot wandpaneel of mix & match! 

Maak een statement in de woonkamer met een groot aluminium wandpaneel. Kies glanzend wit, ofwel Gloss White, om de kleuren van de foto te laten spatten! Liever iets subtieler? Kies dan voor een mat wit paneel, of mix & match verschillende kleinere panelen. 

De keuken: kies aluminium, een stoer en praktisch materiaal 

Wist je dat aluminium zeer geschikt is als wanddecoratie in de keuken? Kies bijvoorbeeld geborsteld aluminium voor een stoere look, met een glanzende afwerking. Dit is namelijk ook nog eens heel praktisch, want je kunt het gemakkelijk schoonmaken. 

De slaapkamer: kom tot rust met de mooiste herinneringen 

In de slaapkamer kom je tot rust. Daarom komen hier matte fotopanelen het beste tot hun recht. Kies mooie foto’s of herinneringen uit en zet ze op een aluminium of houten fotopaneel met een matte afwerking. 

De kinderkamer: ga voor speels en creatief met hexagons

Met vrolijke foto’s aan de muur maak je de kinderkamer extra gezellig. Wees lekker creatief. Bijvoorbeeld met meerdere panelen in de vorm van een hexagon. Deze zijn namelijk zeer geschikt voor een collage. 

De werkkamer of thuiswerkplek: ga voor houten fotopanelen 

Ook in de werkkamer of op je thuiswerkplek breng je veel uren door. Kies voor een mat, transparant houten wandpaneel van esdoorn. Dit houtsubstraat met nette afgewerkte randen en matte coating voorkomt hinderlijke weerkaatsing en afleiding. De natuurlijke houtnerven voegen een prachtige natuurlijke textuur en warmte toe aan de gekozen afbeelding of foto. 

De tuinkamer of serre: haal buiten naar binnen met ronde panelen 

Met ronde fotopanelen kies je voor natuurlijk. Perfect voor in de tuinkamer of serre! Kies hierbij wel het liefst voor een matte afwerking, zodat je geen last hebt van hinderlijke weerkaatsing. 

Buiten: OUTDOOR-fotopanelen met een verlengde levensduur 

Voor buiten kies je het beste ChromaLuxe Outdoor. Deze fotopanelen zijn gemaakt van geborsteld aluminium en hebben dankzij een extra coating een verlengde levensduur. Hierdoor zijn deze bestand tegen verschillende weersinvloeden. Intussen bieden deze panelen dezelfde HD-kwaliteit als de panelen voor binnengebruik. Het is perfect als wanddecoratie in de tuin of als bord aan de gevel van jouw bedrijf! 

Accessoires

Let op: de ChromaLuxe wandpanelen die van hout of mdf zijn gemaakt, zijn aan de achterzijde voorzien van handige sleuven. Hiermee hang je ze eenvoudig aan de wand. Voor de aluminium wandpanelen zijn verschillende ChromaLuxe ophangblokken en afstandshouders verkrijgbaar. 

Gerelateerde artikelen

Blog 5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

Het is weer bijna zover - Koningsdag komt eraan en Nederland maakt zich klaar voor een dag vol feestelijkheden ter ere van Koning Willem-Alexander. Als bedrijf is dit het perfecte moment om je assortiment aan te vullen met unieke en op maat gemaakte Koningsdagartikelen. In deze blog verkennen we enkele creatieve ideeën om je sublimatie artikelen te transformeren in feestelijke en koninklijke meesterwerken. Laten we samen ontdekken hoe je je klanten kunt betoveren met onze Koningsdagcollectie.

Banner Back to School Essentials: Discover Must-Have Supplies in Our Back-to-School Collection

Laat je Inspireren voor jouw Sublimatie Back to School Collectie

Maak je klaar voor het nieuwe schooljaar door creativiteit en personalisatie toe te voegen aan elke student zijn ervaring. Ontdek ons diverse assortiment aan sublimatie accessoires, ontworpen om schoolbenodigdheden naar een hoger niveau te tillen en elk moment onvergetelijk te maken.

Ontvang de nieuwsbrief

Abonneer je op de nieuwsbrief van Technotape om het onmisbare nieuws en informatie in je inbox te ontvangen.

Privacy *

Volg ons op social media

Top artikel