Startpakket voor het bedrukken van mokken

Met dit sublimatie startpakket kun je meteen aan de slag met het sublimeren van mokken. Het pakket bestaat uit een A4 Sawgrass SG500 sublimatieprinter een set inkt cartridges van 31ml, pak S-RACE sublimatiepapier én een professionele mokkenpers.

De sublimatieprinter is een compact desktopmodel dat je nu ook draadloos kunt verbinden via wifi! Daarnaast heeft de A4-printer lage opstartkosten én een minimaal stroom- en inktverbruik. De printer heeft een energiebesparende modus om de impact op het milieu te beperken. Bovendien zorgt de fijne controle van de inktafgifte voor minimaal inktverbruik en -kosten. Met Sawgrass SG500 werk je snel, verantwoord en voordelig.

De afdrukkwaliteit is uitstekend, je maakt eenvoudig ultrafijne, fotorealistische afdrukken tot maar liefst 4880 x 1200 dpi op allerlei verschillende mokken.

Met de bijgeleverde mokkenpers kun je 8-11oz sublimatiemokken personaliseren. Wil je een ander formaat mok sublimeren? Dan kun je eenvoudig de hittemodule wisselen, zodat die precies bij de mok past. Zo kun je met één pers verschillende mokken produceren.
Dit complete startpakket voor het bedrukken van mokken is inclusief:
  • Sawgrass Virtuoso SG500 sublimatieprinter
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • online software CreativeStudio
  • set 31 ml SubliJet UHD inkt CMYK
  • pak S-Race sublimatiepapier A4
  • proffesionele mokkenpers incl. 8-11oz module

Productdetails

Productnummer: IPV.HPM.SET.001
Fabrikant:
Categorie: Printers, Papier & Inkt, Sublimatie Printers

Producthoeveelheden

Bestelling per:

1

Aantal per pak:

0

Aantallen per doos: 1

Gerelateerde producten

Vragen over dit product? Vraag het onze experts.

Neem contact op
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *