Sublimatie strandtas

Deze grote sublimatie strandtas is gemaakt van stevig wit polyester die je volledig kunt sublimeren. De brede zwarte hengels zijn van stevig, zwart canvas. Dankzij het grote vak kun je met gemak veel strandspullen meenemen.

De strandtas is ideaal voor een dagje naar het strand. Want het is een stevige tas met veel ruimte voor spullen zoals zwemkleding, zonnebril en zonnebrandcrème. Maar het leukste is nog: je kunt ‘m volledig personaliseren voor je klant. Leuk met bijvoorbeeld een naam, logo of foto erop!

Liever een gekleurde strandtas als basis? Er is ook een strandtas verkrijgbaar waarvan je de flap kunt sublimeren. Die is verkrijgbaar in rood, oranje en blauw.

Kenmerken

  • sublimatie strandtas
  • wit
  • polyester
  • brede zwarte hengsels
  • 38 x 50 cm

Productdetails

Productnummer:

SBB.380.500.001

Bestellen per:

10

Hoeveelheid per verpakking:

10

Aantal per doos:

130

Basismateriaal:

Polyester

Kleur:

Wit


 

Temperatuur

190 (C) / 374 (F)

Tijd

70 seconden

Druk

Medium

Let op: De bovenstaande tijd-, temperatuur- en drukinstellingen zijn gebaseerd op onze Mokkenpers met Verwarmingselement voor Standaard Mokken 8-11oz, HPM.MUG.350.005. Stel deze mokkenpers in op een starttemperatuur van 165°C (329°F) en een eindtemperatuur van 170°C (338°F). Na het plaatsen van de mok in de pers duurt het 3,5 tot 4,5 minuten voordat het verwarmingselement de eindtemperatuur bereikt. Vervolgens telt de pers 60 seconden af.


 

Gerelateerde producten


 

Vragen over dit product? Vraag het onze experts.

Neem contact op
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *