Sublimatie fotopaneel van glas

Dit sublimatie fotopaneel is gemaakt van hoogwaardig, ultradun glas. Het is ’s werelds lichtste fotoglas en is supersterk. De randen zijn netjes afgewerkt en de hoeken hebben een lichte ronding. Dit fotopaneel is een wandpaneel dat je eenvoudig aan de wand bevestigt met de meegeleverde plakstrips. Het paneel verplaatsen of verwijderen? Dit gaat net zo eenvoudig, en het laat geen sporen of beschadigingen achter op de wand.

Je kunt dit glazen fotopaneel volledig bedrukken door sublimatie, met behulp van een vlakpers. Bijvoorbeeld met je mooiste vakantiefoto's. Dit levert een prachtig en strak fotopaneel op!

Kenmerken

  • sublimatie fotopaneel
  • wandpaneel
  • vierkant
  • 150 x 150 x 1,1 mm
  • glas

Productdetails

Productnummer:

SGP.150.150.001

Bestellen per:

5

Hoeveelheid per verpakking:

5

Aantal per doos:

10


 

Temperatuur

190 (C) / 374 (F)

Tijd

80 seconden

Druk

Medium

Let op: De bovenstaande tijd-, temperatuur- en drukinstellingen zijn gebaseerd op onze Mokkenpers met Verwarmingselement voor Standaard Mokken 8-11oz, HPM.MUG.350.005. Stel deze mokkenpers in op een starttemperatuur van 165°C (329°F) en een eindtemperatuur van 170°C (338°F). Na het plaatsen van de mok in de pers duurt het 3,5 tot 4,5 minuten voordat het verwarmingselement de eindtemperatuur bereikt. Vervolgens telt de pers 60 seconden af.


 

Gerelateerde producten


 

Vragen over dit product? Vraag het onze experts.

Neem contact op
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *