9 Sublimatie producten om de zomer te vieren!

Door Susan Oberndorff | Laatst bijgewerkt 25 May 2023

De zomer staat voor de deur! Dat betekent: lekker naar buiten! Technotape heeft voor jou de perfecte essentials om de zomer door te komen. Het beste is dat je al deze sublimatieproducten een eigen design kan geven om nog meer te shinen deze zomer!

Voorzie jouw zomerborrel van sublimatie showstoppers!

Ontdek de perfecte accessoires voor jouw gezellige borrel in de tuin! Houd je blikjes bier en fris lekker koel en met onze sublimatie blikkoeler van hoogwaardig roestvrij staal. Personaliseer het met je favoriete ontwerp, logo of tekst en maak indruk op je gasten. Deze blikkoeler is perfect voor bier, frisdrank of andere drankjes en zorgt ervoor dat je ze tot de laatste druppel koel houdt. Ben je meer een wijnliefhebber? Dan is onze wijnkoeler iets voor jou!

Serveer je gasten hapjes en drankjes op een dienblad dat echt opvalt! Ons Unisub groot sublimatie dienblad met hardboard insert biedt voldoende ruimte voor al je lekkernijen. Het duurzame hardboard zorgt voor stabiliteit, terwijl het sublimatiegedeelte je de vrijheid geeft om het dienblad aan te passen met kleurrijke designs, foto's of logo's.

Zin in een glas wijn? Dan is ons sublimatie wijnglas zonder voet de ideale keuze voor een casual borrel! Het gladde oppervlak is perfect voor sublimatiedruk, waardoor je het kunt personaliseren met elegante ontwerpen of initialen. 

Zoek jij liever het strand op dan je eigen tuin? Bij Technotape hebben we trendy en praktische items die perfect zijn voor jouw strandavonturen. Stap in stijl op het zand met onze sublimatie slippers. Deze comfortabele en modieuze slippers zijn ideaal voor een dagje aan zee. Personaliseer ze met je eigen naam of patroon.

Nadat je het strand opgelopen bent, open je je zelf ontworpen strandtas en haal je er dit coole strandlaken uitleggen! Met een royale afmeting van 100 x 180 cm biedt dit strandlaken voldoende ruimte om op te loungen en te zonnebaden. Zowel je tas als je standlaken kan je personaliseren met een eigen design, zodat je ze makkelijk kan herkennen op het strand.

Stay Hydrated!

Blijf deze zomer trendy en gehydrateerd met de sublimatieproducten van Technotape. Of je nu onderweg bent, op het strand bent of gewoon van de zon geniet, onze drinkwaren zorgen ervoor dat je altijd verfrissende drankjes bij de hand hebt. Gebruik onze nieuwe waterfles. Deze glazen fles met houten dop is een duurzame optie en kan je helemaal naar eigen smaak personaliseren. Met een inhoud van 750 ml heb je altijd voldoende water bij de hand!

Wil je dat je drankje goed koel blijft in de hete zon? Dan is deze thermosfles perfect voor jou! Deze houdt je drankjes tot wel 12 uur lang koud. Of je nu kiest voor water of een verfrissend sapje, deze thermosfles biedt de perfecte isolatie!

Onze volledige zomercollectie zien?
 

Gerelateerde artikelen

Blog 5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

Het is weer bijna zover - Koningsdag komt eraan en Nederland maakt zich klaar voor een dag vol feestelijkheden ter ere van Koning Willem-Alexander. Als bedrijf is dit het perfecte moment om je assortiment aan te vullen met unieke en op maat gemaakte Koningsdagartikelen. In deze blog verkennen we enkele creatieve ideeën om je sublimatie artikelen te transformeren in feestelijke en koninklijke meesterwerken. Laten we samen ontdekken hoe je je klanten kunt betoveren met onze Koningsdagcollectie.

Banner Back to School Essentials: Discover Must-Have Supplies in Our Back-to-School Collection

Laat je Inspireren voor jouw Sublimatie Back to School Collectie

Maak je klaar voor het nieuwe schooljaar door creativiteit en personalisatie toe te voegen aan elke student zijn ervaring. Ontdek ons diverse assortiment aan sublimatie accessoires, ontworpen om schoolbenodigdheden naar een hoger niveau te tillen en elk moment onvergetelijk te maken.

Ontvang de nieuwsbrief

Abonneer je op de nieuwsbrief van Technotape om het onmisbare nieuws en informatie in je inbox te ontvangen.

 

Privacy *

Volg ons op social media

Top artikel