Fespa 2024 komt eraan! - Let's Grow Together

Banner Fespa 2024 is happening! - Let's Grow Together

Door Mitchell | Laatst bijgewerkt op 22 februari 2024

We nodigen je uit voor de aankomende Fespa Global Print Expo in onze hoofdstad, Amsterdam. Kom langs bij onze stand en ontdek de nieuwste revolutionaire sublimatie innovatie van Technotape, de in-huis ontworpen 3D PRO Vacuüm Sublimatie Oven!

Datum: 19 tot 22 maart 2024

Locatie: Amsterdam RAI, Europaplein 18

Stand: Hal 2, Stand C31

Tijdens Fespa zullen we een scala aan nieuwe sublimatieproducten lanceren! Blijf op de hoogte van de nieuwste hardware, printtechnieken en sublimatie artikelen die op de markt komen. In deze blog zullen we een aantal van onze nieuwe artikelen presenteren.

3D PRO Vacuum Sublimatie Oven


Kom bij ons langs op FESPA voor de demonstratie van de gloednieuwe 3D PRO Vacuüm Sublimatie Oven! Deze professionele 3D vacuüm oven is een aanzienlijke upgrade ten opzichte van zijn voorganger, de 3D Vacuüm Sublimatie Oven. Met zijn uitgebreide formaat en verbeterde functies opent de 3D PRO Oven nieuwe mogelijkheden voor driedimensionaal printen. Van schoenen tot fietsbellen, deze veelzijdige oven kan een breed scala aan items aan. Met zorg ontworpen in Nederland, wordt hij geleverd met een verstelbare bodemplaat en een intuïtief click-a-jig systeem, wat zorgt voor flexibiliteit en prestaties.

Releasedatum: Live op Fespa

Houten Sublimatie Artikelen


Ontdek onze nieuwste houtcollectie, dat zorgvuldig is samengesteld om jou elk jaar weer unieke artikelen te kunnen bieden. Van bamboe snijplanken tot houten klokken verkrijgbaar in verschillende maten, en van houten peddelrackets tot onderzetters, elk product in ons assortiment belooft vakmanschap en milieubewust ontwerp. Duik in onze selectie en vergroot jouw aanbod met deze unieke houten creaties.

Releasedatum: februari / maart 2024

Sherpa Fleece Dekens


Op zoek naar een uniek en hoge kwaliteit product om toe te voegen aan je portfolio? Deze Sherpa dekens zijn ontworpen om warmte en gezelligheid te bieden en vormen de perfecte aanvulling op elke collectie. Verkrijgbaar in kleine en grote maten en twee kleuren, Wit en Grijs, zijn onze Sherpa dekens ontworpen om je productportfolio te verbeteren. Ontdek onze collectie en omarm vandaag nog de luxe van Sherpa.

Releasedatum: januari 2024 (uitgebracht)

Glazen Sublimatie Producten


Van glazen opslagpotten, verkrijgbaar in twee maten, tot elegante champagneglazen, wijnglazen zonder steel en shotglazen in verschillende maten, elk product straalt kwaliteit en sierlijkheid uit. Vergroot de eet- en entertainmentervaring van je klanten met onze prachtige collectie glaswerk.

Release datum: November 2023 (uitgebracht en beschikbaar op voorraad)

Racing vloermatten


Ontdek ons nieuwste aanbod: Racing Sublimatie Vloermatten. Deze strakke matten zijn de ideale combinatie van praktisch en stijlvol, perfect voor race- en kartingliefhebbers. Beschikbaar in standaard raceformaat, evenals andere maten op rollen van 25 x 1 m en 25 x 1,23 m, bieden deze vloermatten veelzijdigheid en duurzaamheid. Diversifieer je aanbod voor de Racing & Karting industrie met de Sublimatie Vloermatten van Technotape.

Release datum: februari / maart 2024

Wacht niet te lang en registreer je met ons promocode en betaal slechts €30 in plaats van €66,12. Sla de wachtrijen over en haal alles uit je bezoek! Bestel je tickets vooraf online en kom langs bij onze stands om te praten met onze sublimatie experts.

Klik op de knop Let's meet! hieronder en gebruik onze promocode. Profiteer ervan & Let's we grow together! gebruik promocode: EXHV59

Let's meet

Maak vandaag nog een zakelijke account aan.

Krijg toegang tot onze volledige Sublimatie Collectie, inclusief prijzen en beschikbaarheid om jouw bestellingen te plaatsen.

Account aanmaken

Lees al onze veelgestelde vragen (FAQ's) op onze customer support pagina.

Blijf up-to-date, Abonneer op onze Nieuwsbrief.

Updates over Technotape

Laatste nieuws over Sublimatie

 Inspiratie voor elke Thema

Privacy *

Gerelateerde Blogs


Blog 5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

Het is weer bijna zover - Koningsdag komt eraan en Nederland maakt zich klaar voor een dag vol feestelijkheden ter ere van Koning Willem-Alexander. Als bedrijf is dit het perfecte moment om je assortiment aan te vullen met unieke en op maat gemaakte Koningsdagartikelen. In deze blog verkennen we enkele creatieve ideeën om je sublimatie artikelen te transformeren in feestelijke en koninklijke meesterwerken. Laten we samen ontdekken hoe je je klanten kunt betoveren met onze Koningsdagcollectie.

Banner Back to School Essentials: Discover Must-Have Supplies in Our Back-to-School Collection

Laat je Inspireren voor jouw Sublimatie Back to School Collectie

Maak je klaar voor het nieuwe schooljaar door creativiteit en personalisatie toe te voegen aan elke student zijn ervaring. Ontdek ons diverse assortiment aan sublimatie accessoires, ontworpen om schoolbenodigdheden naar een hoger niveau te tillen en elk moment onvergetelijk te maken.