Promoties & Sale van Sublimatie Artikelen

Meer printbenodigheden nodig?

Sublimatie papier

Sublimatie inkt

Accessoires

Sublimatie blanco's

Blog 5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

Het is weer bijna zover - Koningsdag komt eraan en Nederland maakt zich klaar voor een dag vol feestelijkheden ter ere van Koning Willem-Alexander. Als bedrijf is dit het perfecte moment om je assortiment aan te vullen met unieke en op maat gemaakte Koningsdagartikelen. In deze blog verkennen we enkele creatieve ideeën om je sublimatie artikelen te transformeren in feestelijke en koninklijke meesterwerken. Laten we samen ontdekken hoe je je klanten kunt betoveren met onze Koningsdagcollectie.

Ontdek onze sublimatieproducten in de sale!

Op dit moment bieden wij verschillende thermos drinkflessen uit ons uitgebreide assortiment van drinkwaren aan in de sale. Deze drinkflessen zijn ideaal voor onderweg en onze drinkfles met berenoren is een uniek product wat superleuk is voor kinderen! Dit unieke product zal snel verdwijnen, dus pak nu je kan om hem nog te bemachtigen!  

We hebben ook sublimatie telefoonhoesjes voor de iPhone 11 in de sale. Wij vernieuwen ons assortiment aan sublimatie telefoonhoesjes regelmatig, omdat er doorgaans en snel nieuwe telefoons worden gemaakt. Dit hoesje heeft echter nog steeds een moderne uitstraling en is perfect voor een iPhone-gebruiker!  
 
In de categorie textiel hebben we nu een sublimatie strandtas in wit en oranje en verschillende witte en zwarte kinder-T-shirts in de sale. Deze producten zijn gemaakt van katoen, waarop je je eigen design kan sublimeren. In ons assortiment van textiel kan je bekijken welke nieuwe producten deze tassen en T-shirts vervangen!

Voor kinderen hebben we ook verschillende Pluchen knuffeldieren uit ons Speelgoed & Pluche assortiment in de sale. Deze schattige knuffeldieren zullen snel verdwijnen, dus grijp nu je kans!