Maak je klaar voor Pasen met onze persoonlijke fotoproducten

Door Susan Oberndorff | Laatst bijgewerkt 13 oktober 2022

"De paashaas is onderweg en hij brengt de lente mee! Dit is dé tijd voor lichte en vrolijke kleuren, schattige foto’s en familie om zo het leven en een nieuw begin te vieren. Wees zeker dat jij in stijl bent dit seizoen door je eigen producten te ontwerpen als decoratie voor Pasen. Hieronder staan wat ideeën om je op weg te helpen!"

Geef kleur aan je keuken en dinertafel tijdens Pasen

Het koken van eieren voor het ontbijt moet natuurlijk gedaan worden in een waardige chef-outfit! Print wat mooie, kleurrijke bloemen op dit kookschort bijvoorbeeld of print de paashaas op deze te gekke Koksmuts!

Als de eieren gekookt zijn, stop je ze natuurlijk niet in een simpele schaal. Pak uit en stop ze in een zelf ontworpen paas- schaal! De keuze is volledig aan jou of je er schattige haasjes of kuikentjes op print om in de paas-geest te komen aan tafel.

Naast eieren hoort het er ook bij dat je suikerbrood eet met het paasontbijt. Presenteer je suikerbrood op deze mooie glazen snijplank. Terwijl jij en je familie meer en meer brood eten, komen er steeds meer erop geprinte paaseitjes tevoorschijn! Eet je brood van je persoonlijk ontworpen bord. Het is een leuk idee om al je familieleden hun eigen bord te laten ontwerpen, zodat iedereen een eigen plek heeft aan tafel. Geef na het paasontbijt iedereen zijn eigen bord mee naar huis als paascadeautje!

En, wat is er te drinken? Pers wat vers sinaasappelsap en drink het uit een bijpassende gele mok. Versier deze mok door er wat vrolijke, springende schaapjes erop te printen. Of, drink je huisgemaakte limonade uit deze trendy en zelf-bedrukte mason jar met rietje (ook handig voor morsende kinderen!)

Versier je huis met paasdecoraties!

Geef je huis wat kleur door een plant of bloemen in deze leuke bloempot te zetten, welke je kan versieren met een kleurrijke paasprint!

Hou onze website in de gaten, want we voegen binnenkort een Paashaas toe aan ons knuffelassortiment: deze paashaas op je schoorsteenmantel maakt je sowieso vrolijk tijdens Pasen!

Speel fotospelletjes en spendeer tijd met je familie tijdens Pasen

Hou je gehele gezin het hele paasweekend bezig met deze enorme 1000 stukjes fotopuzzel. Je kan je eigen familiefoto bij elkaar puzzelen, omdat je deze puzzel kan sublimeren met welke afbeelding dan ook! Of, wordt fanatiek en speel fotomemory met dit sublimatie memoryspel!

Heb jij nog meer paas-inspiratie nodig? Bekijk dan onze Pasen pagina en ontdek al onze paasproducten!
 

Gerelateerde artikelen

Banner Back to School Essentials: Discover Must-Have Supplies in Our Back-to-School Collection

Laat je Inspireren voor jouw Sublimatie Back to School Collectie

Maak je klaar voor het nieuwe schooljaar door creativiteit en personalisatie toe te voegen aan elke student zijn ervaring. Ontdek ons diverse assortiment aan sublimatie accessoires, ontworpen om schoolbenodigdheden naar een hoger niveau te tillen en elk moment onvergetelijk te maken.

Blog Banner Top 5 Sublimation Blanks for Easter: What's Trending in 2024?

Top 5 Sublimatie Artikelen voor Pasen: Wat is Trendy in 2024?

Naarmate Pasen 2024 nadert, zijn bedrijven erop gebrand producten aan te bieden die niet alleen aansluiten bij de feestelijke sfeer, maar ook een persoonlijke touch geven. Sublimatiedruk staat voorop in deze trend en maakt hoogwaardige, aanpasbare geschenken mogelijk die aan individuele voorkeuren voldoen. In deze blog een uitgebreide blik op de top vijf sublimatie blanks voor Pasen, elk met unieke mogelijkheden voor personalisatie.

Ontvang de nieuwsbrief

Abonneer je op de nieuwsbrief van Technotape om het onmisbare nieuws en informatie in je inbox te ontvangen.

 

Privacy *

Volg ons op social media

Top artikel