Wit sublimatie schort

Dit sublimatie schort is gemaakt van wit polyester en daardoor geschikt om te sublimeren. Doordat het een lang schort is, beschermt het zowel je shirt als broek. Toch geknoeid tijdens het kokkerellen? Geen probleem, want dit schort kan gewoon in de wasmachine.

Omdat het schort geschikt is voor sublimatie kun je het personaliseren voor de kok. Het is dus een handig én leuk product! Hierbij kun je je creativiteit de loop laten want het hele schort is geschikt voor sublimatie. Zet er bijvoorbeeld een volledige print op met de naam van de kok of diens specialiteit. Ideaal voor een BBQ of in de keuken!

Kenmerken

  • sublimatie schort
  • wit
  • polyester
  • soepele stof
  • 71 x 85 cm

Productdetails

Productnummer:

SCA.710.850.001

Bestellen per:

10

Hoeveelheid per verpakking:

10

Aantal per doos:

100

Basismateriaal:

Polyester

Kleur:

Wit


 

Temperatuur

190 (C) / 374 (F)

Tijd

70 seconden

Druk

Light/Medium

Let op: De bovenstaande tijd-, temperatuur- en drukinstellingen zijn gebaseerd op onze Mokkenpers met Verwarmingselement voor Standaard Mokken 8-11oz, HPM.MUG.350.005. Stel deze mokkenpers in op een starttemperatuur van 165°C (329°F) en een eindtemperatuur van 170°C (338°F). Na het plaatsen van de mok in de pers duurt het 3,5 tot 4,5 minuten voordat het verwarmingselement de eindtemperatuur bereikt. Vervolgens telt de pers 60 seconden af.


 

Gerelateerde producten


 

Vragen over dit product? Vraag het onze experts.

Neem contact op
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *