Maak Moederdag extra persoonlijk met Technotape’s sublimatie fotoproducten!

Door Susan Oberndorff | Laatst bijgewerkt 5 januari 2023

"Zondag 14 mei is het weer Moederdag! Hoe ga jij jouw moeder verwennen? Maak de dag extra speciaal door je moeder niet zomaar iets uit de winkel, maar gepersonaliseerde cadeaus te geven!"

Zondag 14 mei is het weer Moederdag! Hoe ga jij jouw moeder verwennen? Maak de dag extra speciaal door je moeder niet zomaar iets uit de winkel, maar gepersonaliseerde cadeaus te geven!

Breng een ontbijt op bed op Moederdag

Je moeder verdient een ontbijt op bed en niet zomaar een, maar een gepresenteerd op dit bedrukbare dienblad met een houten afwerking voor de rustieke mama’s. Druk een leuke familiefoto op het dienblad of een foto van een tekening die je kinderen hebben gemaakt voor hun moeder. Of, print er een vrolijke print op met bloemen om de lente binnen de deur te halen!

Bij een Moederdag-ontbijt hoort ook een persoonlijke mama-mok; welk huishouden heeft er geen? Geef de mama-mok een upgrade met deze leuke mok met hartjesgrip. De maat van de mok is perfect voor een cappuccino bij het ontbijt! Personaliseer de mok door er een grappige foto van je moeder erop te drukken of een tekst zoals: ‘Best mom in the world!’

Dagactiviteiten met een persoonlijk tintje voor Moederdag!

Laat je bakkunsten zien en spendeer Moederdag samen in de keuken om koekjes te bakken! Nadat de koekjes uit de oven komen, kan je ze bewaren in dit leuke hartvormige aluminium blik. Print er een grappige tekst op zoals: ‘Stay Away: only for Moms!’ op, of een leuke familiefoto of print.

Besteed jij je Moederdag liever buiten? Geef je moeder dan een persoonlijk gesublimeerde strandtas en neem haar een dag mee naar het strand! Zo is zij helemaal voorbereid om in stijl over het strand te lopen!

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor hoe jij je moeder kan verrassen met persoonlijke sublimatie producten? Bekijk dan onze themapagina Moederdag.
 

Gerelateerde artikelen

Blog 5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

Het is weer bijna zover - Koningsdag komt eraan en Nederland maakt zich klaar voor een dag vol feestelijkheden ter ere van Koning Willem-Alexander. Als bedrijf is dit het perfecte moment om je assortiment aan te vullen met unieke en op maat gemaakte Koningsdagartikelen. In deze blog verkennen we enkele creatieve ideeën om je sublimatie artikelen te transformeren in feestelijke en koninklijke meesterwerken. Laten we samen ontdekken hoe je je klanten kunt betoveren met onze Koningsdagcollectie.

Banner Back to School Essentials: Discover Must-Have Supplies in Our Back-to-School Collection

Laat je Inspireren voor jouw Sublimatie Back to School Collectie

Maak je klaar voor het nieuwe schooljaar door creativiteit en personalisatie toe te voegen aan elke student zijn ervaring. Ontdek ons diverse assortiment aan sublimatie accessoires, ontworpen om schoolbenodigdheden naar een hoger niveau te tillen en elk moment onvergetelijk te maken.

Ontvang de nieuwsbrief

Abonneer je op de nieuwsbrief van Technotape om het onmisbare nieuws en informatie in je inbox te ontvangen.

 

Privacy *

Volg ons op social media

Top artikel