Maak Moederdag extra persoonlijk met Technotape’s sublimatie fotoproducten!

Door Susan Oberndorff | Laatst bijgewerkt 5 januari 2023

"Zondag 14 mei is het weer Moederdag! Hoe ga jij jouw moeder verwennen? Maak de dag extra speciaal door je moeder niet zomaar iets uit de winkel, maar gepersonaliseerde cadeaus te geven!"

Zondag 14 mei is het weer Moederdag! Hoe ga jij jouw moeder verwennen? Maak de dag extra speciaal door je moeder niet zomaar iets uit de winkel, maar gepersonaliseerde cadeaus te geven!

Breng een ontbijt op bed op Moederdag

Je moeder verdient een ontbijt op bed en niet zomaar een, maar een gepresenteerd op dit bedrukbare dienblad met een houten afwerking voor de rustieke mama’s. Druk een leuke familiefoto op het dienblad of een foto van een tekening die je kinderen hebben gemaakt voor hun moeder. Of, print er een vrolijke print op met bloemen om de lente binnen de deur te halen!

Bij een Moederdag-ontbijt hoort ook een persoonlijke mama-mok; welk huishouden heeft er geen? Geef de mama-mok een upgrade met deze leuke mok met hartjesgrip. De maat van de mok is perfect voor een cappuccino bij het ontbijt! Personaliseer de mok door er een grappige foto van je moeder erop te drukken of een tekst zoals: ‘Best mom in the world!’

Dagactiviteiten met een persoonlijk tintje voor Moederdag!

Laat je bakkunsten zien en spendeer Moederdag samen in de keuken om koekjes te bakken! Nadat de koekjes uit de oven komen, kan je ze bewaren in dit leuke hartvormige aluminium blik. Print er een grappige tekst op zoals: ‘Stay Away: only for Moms!’ op, of een leuke familiefoto of print.

Besteed jij je Moederdag liever buiten? Geef je moeder dan een persoonlijk gesublimeerde strandtas en neem haar een dag mee naar het strand! Zo is zij helemaal voorbereid om in stijl over het strand te lopen!

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor hoe jij je moeder kan verrassen met persoonlijke sublimatie producten? Bekijk dan onze themapagina Moederdag.
 

Gerelateerde artikelen

Blog Banner Top 5 Sublimation Blanks for Easter: What's Trending in 2024?

Top 5 Sublimatie Artikelen voor Pasen: Wat is Trendy in 2024?

Naarmate Pasen 2024 nadert, zijn bedrijven erop gebrand producten aan te bieden die niet alleen aansluiten bij de feestelijke sfeer, maar ook een persoonlijke touch geven. Sublimatiedruk staat voorop in deze trend en maakt hoogwaardige, aanpasbare geschenken mogelijk die aan individuele voorkeuren voldoen. In deze blog een uitgebreide blik op de top vijf sublimatie blanks voor Pasen, elk met unieke mogelijkheden voor personalisatie.

Banner Father's Day Sublimation Gift Ideas for Every Type of Dad

Sublimatie Cadeau Ideeën voor Elk Type Vader

Vaderdag is slechts een paar maanden van ons verwijderd, en het is tijd om onze waardering te tonen voor de ongelooflijke vaders in ons leven. Maar het vinden van het perfecte Vaderdagcadeau kan een uitdaging zijn. Daarom zijn gepersonaliseerde sublimatiecadeaus zo'n uitkomst! In deze blogpost hebben we een lijst samengesteld met attente sublimatiecadeau-ideeën, elk aangepast aan een specifiek type vader. Of je vader nu een sportliefhebber is, een techneut, een avonturier in de buitenlucht, een fijnproever of een doe-het-zelver, wij hebben unieke en gepersonaliseerde suggesties die zijn dag echt bijzonder zullen maken.

Ontvang de nieuwsbrief

Abonneer je op de nieuwsbrief van Technotape om het onmisbare nieuws en informatie in je inbox te ontvangen.

 

Privacy *

Volg ons op social media

Top artikel