Squeegee 55 mm x 100 cm Blauw

Compleet assortiment professionele rakels die worden gebruikt om overtollige chemicaliën of vocht te verwijderen van film- of papieroppervlakken tijdens de verwerking. Bufferrollers worden gebruikt op bepaalde filmverwerkers tussen de spoel- en de droogsectie als extra methode om overtollig vocht te verwijderen.

Beschrijving

Door overtollige chemie van het film- of papieroppervlak te verwijderen, worden droogvlekken geminimaliseerd en wordt ook de overdracht van chemie tussen de baden verminderd. De verwerkingsbaden blijven langer vers en de spoelafdeling is minder vervuild, in lijn met de toenemende milieu-eisen en wetgeving.

Correct geselecteerde en geïnstalleerde vloertrekkers zullen hun werk doen zonder enige sporen of krassen op het film- of papieroppervlak achter te laten. Over het algemeen hebben siliconenmaterialen de zachtste 'touch', maar zijn ze gevoeliger voor slijtage. Urethaanmaterialen zijn minder flexibel maar slijtvaster.

Technotape's nieuwste polyurethaan trekkers bieden het beste van twee werelden. Vloertrekkers zijn gerangschikt in vorm, materiaal, kleur, hardheid en lengte. De vorm wordt bepaald door de verwerker, er past maar één vorm/profiel. Het materiaal en de hardheid worden bepaald door het gebruik op de emulsie of achterzijde van de film of het papier en door persoonlijke voorkeur. Bufferrollen worden gebruikt in filmprocessors met een lagere snelheid, zoals cinefilmprocessors.

Andere opmerkingen/overwegingen

Op lengte gesneden en/of geperforeerde trekkers voor Agfa-papierverwerkers zijn voorraadartikelen. Het perforeren wordt uitgevoerd volgens originele specificaties. Ook speciale perforaties en/of vormen zijn mogelijk. Minimum bestellingen zijn van toepassing.

Productdetails

Productnummer: DVS.550.A00.511
Fabrikant:
Categorie: Photolab Supplies, Centraal Lab, Squeegees

Producthoeveelheden

Bestelling per:

1

Aantal per pak:

0

Aantallen per doos: 1000

Vragen over dit product? Vraag het onze experts.

Neem contact op
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *