11oz sublimatie mok met lichtblauwe rand en handvat 11oz

Deze sublimatie mok heeft een lichtblauwe rand en handvat en is gemaakt van keramiek. Dankzij de polymeercoating is de mok geschikt voor sublimatie. Dit betekent dat je het kunt personaliseren voor je klant, bijvoorbeeld met een leuke foto, afbeelding of tekst!

Om de mok te sublimeren, heb je een sublimatie printer, sublimatie papier en inkt nodig. En met een mokkenpers breng je door hitte en druk de print over in de coating van de mok.

Wil je het productieproces nog makkelijker maken en versnellen? Gebruik dan onze TURBO wrapper 11oz. Hiermee kun je in een handomdraai mokken voorbereiden voor sublimatie.

Kenmerken

  • sublimatie mok
  • 11oz
  • wit
  • keramiek
  • lichtblauwe rand & handvat
  • geschikt voor de vaatwasser & magnetron

Productdetails

Productnummer:

SPM.082.096.062

Bestellen per:

36

Hoeveelheid per verpakking:

36

Aantal per doos:

36

Afwerking:

Glans

Basismateriaal:

Ceramic

Kleur:

Lichtblauw


 

Temperatuur

165 (C) / 329 (F)

Tijd

60 seconden

Druk

Light/Medium

Let op: De bovenstaande tijd-, temperatuur- en drukinstellingen zijn gebaseerd op onze Mokkenpers met Verwarmingselement voor Standaard Mokken 8-11oz, HPM.MUG.350.005. Stel deze mokkenpers in op een starttemperatuur van 165°C (329°F) en een eindtemperatuur van 170°C (338°F). Na het plaatsen van de mok in de pers duurt het 3,5 tot 4,5 minuten voordat het verwarmingselement de eindtemperatuur bereikt. Vervolgens telt de pers 60 seconden af.


 


 

Vragen over dit product? Vraag het onze experts.

Neem contact op
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *