• Customer Support

    Any questions? Ask our sublimation experts.

Account


 

Veelgestelde vragen (FAQ) - Account

In een paar stappen maak je een nieuw wachtwoord aan. Ga eerst naar onze pagina voor wachtwoordherstel en voer je e-mailadres in waarmee je bent geregistreerd. Je ontvangt een e-mail in je inbox met een herstellink. Open het om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Je kunt binnen enkele minuten een account registreren. Ga naar onze aanmeldpagina, die je rechtsboven op onze website kunt vinden. Klik op het 'mijn account-icoontje' en er verschijnt een drop down menu. Hier kun je 'aanmelden' selecteren.

Voltooi de registratie door de persoonlijke gegevens en adresvelden in te vullen. Je moet ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden accepteren voordat je verder kunt gaan.

Gefeliciteerd, je hebt met succes een Technotape Business Account aangemaakt!

Je kunt accountgegevens op elk moment wijzigen. Zorg dat je bent ingelogd op je account en ga naar je accountoverzicht (de pagina die je direct ziet als je inlogt). Aan de linkerkant kun je navigeren tussen de tabbladen die we hieronder hebben opgesomd. Ze hebben allemaal opties om details te wijzigen of extra informatie toe te voegen.

Je kunt een rolaccount aanmaken in de accountinstellingen. Volg deze stapsgewijze uitleg over het instellen van een rolaccount.

Je kunt een bezorg- en/of factuuradres toevoegen of wijzigen in jouw account. Als het nodig is, hebben we een tutorial over adressen toevoegen stap voor stap uitgeschreven hoe je dit kunt doen.

Technotape International

Tolweg 7

3741 LM Baarn

Nederland

Technotape International

Tolweg 7

3741 LM Baarn

Nederland

Neem contact met ons op
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *